EL DIUMENGE 18 DE FEBRER SE CELEBRA EL IX GEGANT DE PEDRA EN LA SERRA DE SEGÀRIA

Gegant de Pedra 2018 cartell_01

Hi haurà tres modalitats; dos de carrera (es podrà triar entre 14 i 19 quilòmetres) i una de caminants (14 km)

Ondara, 18.01.18. El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara han organitzat per al diumenge 18 de febrer de 2018 la marxa i carrera per muntanya “Gegant de Pedra”, que discorrerà per la Serra de Segària. El Gegant de Pedra es realitzarà per novè any consecutiu, per a conjugar l’esport i el medi ambient, per mitjà d’una marxa que es podrà efectuar caminant o corrent per un paratge natural de gran bellesa com és la serra de Segària. Igual que en la passada edició, els corredors podran triar entre córrer 14 o bé 19 quilòmetres; mentre que per als caminants la marxa serà de 14 quilòmetres. La prova ha sigut presentada hui a Segària per la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner i Paco Giner. El Gegant de Pedra ha tingut molt èxit en anteriors edicions. Segons la responsable d’esports d’Ondara, Mar Chesa, es tracta d’una forma “sana i divertida de gaudir de l’esport a l’aire lliure”, i de “promocionar la vida sana i l’esport”.

presentacio gegant 2018

Les inscripcions per a participar es poden efectuar fins al 15 de febrer en www.somesport.com o arribar fins als 750 inscrits. La quota d’inscripció és de 12 euros. L’eixida serà a les 8:30 hores del diumenge 18 de febrer per als corredors que facen 19 quilòmetres; a les 9 hores per als corredors que facen 14 quilòmetres, i a les 9:05 hores per als caminants (14 km). L’eixida i la meta seran en el Parc Municipal de Segària. Els participants aniran recorrent tota la Serra de Segària, passant pels termes municipals d’Ondara, Beniarbeig, Benimeli, Ràfol d’Almúnia i El Verger.

La 9a Gegant de Pedra està organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara i l’Ajuntament d’Ondara, amb la col·laboració de Protecció Civil, Policia Local, Centre Excursionista d’Ondara i dels Ajuntaments de Benimeli, Beniarbeig, Ràfol d’Almúnia i El Verger. Mar Chesa ha volgut agrair al Club d’Atletisme d’Ondara la seua organització d’aquest esdeveniment esportiu, i a tots els col·laboradors per la seua contribució a què aquesta prova siga una realitat.

El dorsal es podrà arreplegar el dissabte 17 de febrer en la botiga Llença Esports (Ronda de les Muralles, Dénia), o el mateix diumenge 18 de febrer en la zona d’eixida en el parc de Segària. En aquesta edició, de nou, s’oferirà una xerrada informativa prèvia per a tots els participants sobre les característiques de la prova (superfície, desnivells, trams tècnics, material, etc) així com per a aclarir qualsevol dubte que puguen tindre tant corredors com caminants. La xerrada tindrà lloc el dissabte 17 de febrer a les 19:30 hores en la botiga Llença Esports de Dénia.

Publicado en Actualitat, Esports.