L’ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA VA ASSISTIR AHIR EN LA FONTETA AL PARTIT DEL VALÈNCIA CONTRA EL BARÇA LASSA

Els integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet van poder gaudir d’un emocionant partit del València Basket

basquet ondara valencia (5)basquet ondara valencia (4)

Ondara, 17.01.18. L’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara va acudir ahir a València per a presenciar, en el Pavelló “La Fonteta”, el partit de l’Eurolliga del València Basket contra el Barça Lassa, en el que el València va aconseguir la victòria per 81-76. Aquest curs, la visita a València de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara es realitza en dos grups; un va acudir ahir 16 de gener, i l’altre grup presenciarà el partit del València contra el Real Madrid el 20 de març.

basquet ondara valencia (1)

Ahir van ser un total de 75 persones, entre xiquets i xiquetes integrants de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara (de totes les edats, des de categoria prebenjamí fins a júnior), monitors i alguns pares i mares, els van assistir a aquesta trobada esportiva. Els alumnes de l’escola de bàsquet municipal van poder visitar la instal·lació, presenciar aquest emocionant partit i jugar en l’intermedi.

basquet ondara valencia (3) basquet ondara valencia (2)

El viatge va estar organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, amb la col·laboració dels entrenadors de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara, amb l’objectiu de motivar els alumnes de bàsquet i potenciar l’esport entre els xiquets i xiquetes d’Ondara. La Regidoria d’Esports va posar a disposició de l’Escola dos autobusos.

Des de la Regidoria d’Esports i des de l’Escola Municipal de Bàsquet d’Ondara es valora l’experiència com molt positiva, i s’espera que l’activitat servisca per a motivar els xiquets i xiquetes en la pràctica del bàsquet.

Publicado en Actualitat, Esports.