CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – 13 GENER 2018

IMG_20180113_111345

 

CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE FUTBOL D’ONDARA – 13 GENER 2018

ALEVÍ C

Visita de l´aleví C a Benidorm per enfrontar-se a l’equip del col·legi Lope de Vega. La primera part va ser molt igualada i disputada, però amb poques oportunitats de gol. El 1-0 a favor de l’equip local arribà després d’una treta de banda, on el jugador controlà i obrí el marcador amb un bon gol. Ara bé, a poc d’acabar el primer temps arribà l’empat amb una bona jugada dels nostres, obrint el camp i amb un bon passe al centre de l’àrea.

La segona part, també molt igualada, però amb més ocasions per part dels dos equips, però van ser els nostres els que es van avançar amb un gol molt semblant al primer i ja cap al final els jugadors del Benidorm van aconseguir l’empat. Finalitzà el partit amb un 2-2 i a continuar creixent.

CADET

Benissa 2 – Ondarense 1

La primera part i perdonar 8 ocasions molt clares es paga molt car. Els nostres cadets van visitar el camp de l’últim classificat, però que treballa molt bé la línia de defensa i espera els errors del rival i així va ser. El primer gol es degut a un passe al porter per part del central que es queda curt i es aprofitat pel davanter del Benissa, de la mateixa forma ve els segon gol, gràcies a errors col·lectius que son aprofitats per la davantera del Benissa. S’arriba a un 2-0 al descans.

La segona part va ser un voler i no poder, els nostres van tenir fins 8 ocasions clares, però que no van voler entrar. Derrota que ens ensenya a tenir en compte tots els rivals.

ALEVÍ A

Gran partit dels nostres a partir d’una eixida frenètica, en la que durant els 5 primers minuts van tenir 3 balons al pal, i que finalment va acabar amb un primer gol que va ficar els nostres per davant. A partir d’aquest moment, el partit va ser un intercanvi de d’atacs fins el descans on s’arribà amb el 1-0. La segona part destacà l’augment d’intensitat de l’equip de Teulada i va tenir molt bones ocasions que no es van convertir a gol gràcies a una bona actuació del porter ondarenc. Ja cap al final, un contra atac molt ben elaborat dels nostres pujà el segon gol al marcador.

BENJAMÍ B

Els nostres benjamins han tingut el control del partit, però l’equip teuladí ha tingut les millors ocasions i ha sabut convertir-les emportant-se la victòria. El millor, l’actitud dels nostres que ha donat la cara i no han jugat amb tot fins els final del partit.

BENJAMÍ A

Partit complicat pels nostres, moltes baixes pels nostres fins jugar amb només 8 jugadors. Primera part, fàcil pel teulada amb un 0 – 3, però després del descans varem reaccionar però no va ser suficient per remuntar el partit que va finalitzar amb un 1 – 3.

PRE-BENJAMÍ A

Partit que comença amb molta intensitat amb el Benissa, la primera part va ser molt igualada amb ocasions per ambdues parts, però ja a la segona part els visitants van dominar el partit i van arribar els gols deixant un resultat final de 1 – 3.

BENJAMÍ C

Jornada de descans pel nostre benjamí, però que va aprofitar per jugar un partit amistós, on els nostres es van reforçar amb Alvaro del Verger, Kevin del prebenjamí A i Mauro del benjamí A. El partit va ser molt igualat i competit des de l’inici que va acabar amb un 3 – 4 per l’equip del Verger.

JUVENIL

Partit emocionant des de l’inici fins el final, on la primera part va ser dominada per l’equip local que aconseguí anar-se’n amb avantatge en el marcador gràcies a un gol de Raül. Quan tan sols portàvem 5 minuts de la segona part el mateix Raül feia el segon gol amb una jugada amb un centre xut que tocà en un defensa calpí. Amb aquest gol pareixia que els locals tindrien una segona meitat molt tranquil·la però tot el contrari. Al minut 60 el Calp, gràcies a la falta de contundència dels groguets, li pegava la volta al marcador amb una gran actuació del jugador Vega que va fer dos assistències i un gol. Cal destacar que entre mig de la remuntada el mateix Vega errà un penal que fou parat per Rose, qui salvà a l’equip. Ja al minut 85 Sebas va transformar un penal aconseguint l’empat.

PRE-BENJAMÍ B

Els mes menuts de l’escola varen rebre a un Benissa que a la primera part va aconseguir adelantar-se en el marcador amb un clar 3 – 0. La reacció dels ondarencs va venir després del descans, ja que durant els 5 primers minuts van ser capaços de remuntar amb dos gols del querubí Pablo, però que no varen ser suficients ja que els jugadors del Benissa van marcar el 4 amb un gol en pròpia dels nostres. Bon joc dels nostres que segueixen avançant i aprenent, molt bon ambient.

Publicado en Esports.