COMUNICAT POLICIA LOCAL D’ONDARA – SANT ANTONI 2018

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de Sant Antoni el proper diumenge 21 de gener, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch , Vte A. Estellès, i la zona del balcó del Prado i voltants. Així es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 10:00h, el qual romandrà tallat fins la finalització de l’event.

A més a més, amb motiu de la cercavila que recorrerà el poble, també estarà prohibit l’estacionament en alguns carrers del seu recorregut, sent el C/ Denia (tram CP Sanchis Guarner), el C/ Roser i el C/ Sant Vicent. Així mateix, a partir de les 11:30h, es restringirà la circulació de vehicles pels carrers on transcórrega la cercavila. Aquests carrers seran:

C/LEPANTO, C/ RAMON Y CAJAL, C/ PINTOR MURILLO, C/ SANCHIS GUARNER, Av. .L’OEST, C/ HERNAN CORTES, C/ SANT JAUME, C/ ROSER, C/ SANT VICENT, PÇA CONVENT I ZONA PRADO.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Publicado en Actualitat, Ajuntament.