ARNAU MAS I JOSÉ MIGUEL SASTRE, BENJAMINS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CAMPIONS PROVINCIALS DE FRONTÓ PER PARELLES

  • Raül Blasco i Adrià Duro (equip Cadet A), subcampions provincials

  • Miguel Ángel Cabanes i Javi González (equip Juvenil), quarta plaça provincial

Ondara, 15.01.18. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar dissabte passat 13 de gener en la fase final provincial d’Alacant dels XXXVI JECV de Frontó per parelles que es va celebrar al frontó de Dénia.

banjamins campions provincials (1)banjamins campions provincials (2)

Tres parelles de l’Escola d’Ondara van aconseguir classificar-se per a la fase final. La parella de categoria benjamí (Arnau Mas i José Miguel Sastre); i la cadet A (Raül Blasco i Adrià Duro) disputaven la final absoluta per l’or provincial, i la parella de categoria juvenil (Miguel Àngel Cabanes i Javi González) disputava la tercera plaça provincial.

En benjamí, Arnau Mas i José Miguel Sastre es van alçar com a campions provincials en vèncer en la final a l’equip de Sella-Relleu A per 40-20. El pròxim 21 de gener disputaran la fase final autonòmica de frontó per parelles contra els millors equips de València i Castelló.

banjamins campions provincials (4)banjamins campions provincials (3)

En categoria cadet, Raül Blasco i Adrià Duro són els subcampions provincials, després d’haver-se imposat l’equip de Petrer A en la final absoluta.

cadets A subcampions provincials (1)cadets A subcampions provincials (2)

En categoria juvenil, Miguel Ángel Cabanes i Javi González van aconseguir un meritori quart lloc provincial, en guanyar l’equip d’Agost la tercera plaça.

juvenils 4 lloc (1)juvenils 4 lloc (2)

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a tots els pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara que van participar en la fase final provincial de frontó per parelles, així com als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes.

Podi del provincial d’Alacant dels XXXVI JECV de frontó per parelles:

-Categoria benjamí:

1º – Ondara

2º – Sella-Relleu A

3º – Castalla

4º – Benissa

-Categoria aleví:

1º – Orba A

2º – Beniarbeig-El Verger A

3º – Agost B

4º – Agost A

-Categoria infantil:

1º – Beniarbeig-El Verger A

2º – Orba

3º – El Campello

4º – Laguar

-Categoria cadet:

1º – Petrer A

2º – Ondara A

3º – Sella-Relleu B

4º- Pedreguer

-Categoria juvenil:

1º – Sella-Relleu

2º – Orba

3º – Agost

4º – Ondara

Van lliurar les medalles i trofeus el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Vicent Molines; l’alcalde i regidor d’esports de Pedreguer, Sergi Ferrús; l’alcaldessa de Sella, Mila Llinares i el regidor d’esports de Sella, Antonio Pérez.

tots

Publicado en Actualitat, Esports.