COMUNICAT POLICIA LOCAL ONDARA- CURSA SANT SILVESTRE 28 DE DESEMBRE 2017

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, amb motiu de la celebració de la cursa Sant Silvestre d’Ondara el proper diijous 28 de desembre, estarà prohibit l’estacionament als carrers General Bosch, V.A.Estellés i la zona del balcó del Prado. A partir de les 14:00 hores.

També s’informa que es restringirà l’accés de vehicles al C/ General Bosch des de les 17:00h, el qual romandrà tallat fins a l’acabament de l’event.

Així mateix, al llarg de la vesprada, es restringirà el trànsit de vehicles pels carrers on transcórrega la cursa. D’altra banda, en la mesura del possible, es podrà donar pas als vehicles aturats en aquells llocs on resulte addient, sempre que no es comprometa de cap manera la seguretat de l’acte.

Es prega respecten la senyalització

Disculpen les molèsties

Sant Silvestre

Publicado en Actualitat.