20 PERSONES COMENÇARAN A TREBALLAR LA SETMANA QUE VE EN EL TALLER D’OCUPACIÓ D’ONDARA EN LES ESPECIALITATS DE JARDINERIA I FORESTAL

L’Alcalde, José Ramiro, s’ha reunit hui amb les persones seleccionades pel Servef i que durant 4 mesos rebran formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar treballs en àrees municipals

Ondara, 22.12.17. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Regidora de Personal, Raquel López, s’han reunit aquest matí a l’Ajuntament d’Ondara amb les persones que a partir de la setmana que ve començaran la seua formació i treball en el nou Taller d’Ocupació d’Ondara.

La Regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica que dirigeix José Ramiro, a través de l’oficina ADL-Afic d’Ondara, ha gestionat l’obtenció d’una subvenció de 129.686,4 euros concedida pel SERVEF (Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball) per a la realització d’un Taller d’Ocupació, en les especialitats d’Auxiliar en vivers, jardins i centres de jardineria; i d’Auxiliar en conservació i millora de muntanyes.

En total s’han contractat a 20 persones (10 en cada especialitat), que han sigut seleccionades pel propi SERVEF. Durant quatre mesos mesos es desenvoulparà el Taller d’Ocupació, que començarà la setmana que ve. Per mitjà d’aquest taller, els seus 20 integrants rebran formació bàsica i també tècnica, a més de realitzar els treballs en les especialitats de jardineria i forestal. Les persones contractades realitzaran diferents labors en el parc públic Segària (especialitat forestal) i en els parcs i zones verdes municipals (especialitat jardineria).

Publicado en Actualitat, AFIC.