XOCOLOTADA PER A LES PERSONES MAJORS PARTICIPANTS EN ELS CURSOS DE GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT, MUSICOTERÀPIA I MENT ACTIVA QUE ORGANITZA L’AJUNTAMENT

Ondara, 21.12.17. Les persones majors que participen en els cursos impartits per l’Ajuntament han gaudit aquesta setmana d’una xocolatada per a celebrar les festes nadalenques, celebrada en el Centre Social d’Ondara.

digdav

L’activitat ha comptat amb la presència i participació de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro i de la Regidora d’Atenció Social, Mª Carmen Velázquez, així com de les responsables d’impartir els cursos, Alicia Ivars, Tere Fullana i Anna Mas.

xocolatada majors (6) xocolatada majors (7)

xocolatada majors (1)sdr

La xocolatada ha estat dirigida a les persones que participen en el programa de gimnàstica de manteniment (que s’ofereix al pavelló municipal), del programa de musioteràpia, i del taller de memòria-ment activa (que s’imparteixen al Centre Social). Aquests programes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia; es desenvolupen des d’octubre fins maig, i són gratuïts per a les persones que formen part de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Ondara.

Publicado en Ajuntament.