LA POLICIA LOCAL D’ONDARA DETÉ TRES PERSONES DESPRÉS DE ROBAR EN UN BAR DEL POBLE

Ondara, 21.12.17. Dimarts passat 19 de desembre, agents de la Policia Local d’Ondara van detindre tres persones que estaven robant en un bar de la població. La detenció es va produir en el servei de nit. Després de l’avís realitzat per un veí a causa dels sorolls, els agents de la Policia Local d’Ondara es van desplaçar ràpidament fins el lloc, sorprenent tres joves rebentant una màquina «tragaperras». En el transcurs de l’operació es va aconseguir recuperar tot el sostret; la recaptació, els diners de la caixa registradora i els dècims de loteria, que van ser tornats als seus propietaris.

Els tres joves, dos d’ells espanyols i un de nacionalitat equatoriana, van passar ahir dimecres a disposició judicial. Els tres eren residents a Alacant i comptaven amb nombrosos antecedents policials.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.