EL CONJUNT INFANTIL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, CAMPIÓ PROVINCIAL DE LA LLIGA INTERCLUBS

conjunt infantil campio provincial (6) conjunt infantil campio provincial (1) conjunt infantil campio provincial (2)

 

Ondara, 18.12.17. L’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, coordinada per Alicia Ivars, va participar dissabte passat 16 de desembre en la 3a Fase de la Lliga Interclubs de la província d’Alacant (de conjunts, duos i trios), que es va disputar a Alacant.

En aquesta lliga provincial, l’Escola de Gimnàstica Rítmica d’Ondara participa amb el conjunt infantil de 5 pilotes. Les gimnastes d’Ondara Júlia Mut, Giulietta Rolfs, Mireia Payà, Adriana Noguera i Paula González, van collir un excel·lent resultat, aconseguint proclamar-se campiones de la tercera fase de la lliga en la seua categoria, després d’haver sigut també les primeres classificades en les fases primera i segona, i aconseguint així ser les campiones provincials de la Lliga Interclub. És la primera vegada que aquest conjunt participava en aquest nivell, per tant, els resultats són més que satisfactoris.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha felicitat les gimnastes d’Ondara i les seus entrenadores per aquest nou èxit esportiu.

conjunt infantil campio provincial (3) conjunt infantil campio provincial (4) conjunt infantil campio provincial (5)

Publicado en Actualitat, Esports.