ONDARA ACULL L’ASSEMBLEA DE L’ASSOCIACIÓ DE CAPS DE POLICIA LOCAL DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT

asamblea policias locales ondara (2) asamblea policias locales ondara (1)

L’acte va comptar amb la presència del Subdelegat del Govern a Alacant, José Miguel Saval

Ondara, 15.12.17. Ahir dijous 14 de desembre es va celebrar a Ondara la 68a Assemblea de l’Associació de Caps de Policia Local de la Província d’Alacant; un acte que va ser organitzat per la Policia Local d’Ondara, i que es va desenvolupar a la Casa de Cultura.

La Jornada va ser inaugurada per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i pel propi President de l’Associació, José Antonio Segura. Ambdós van estar acompanyats pel Cap de la Policia Local d’Ondara i amfitrió en la jornada, Antonio Galiano. En la inauguració, l’Alcalde, José Ramiro, va aprofitar per a felicitar els caps de policia locals pel seu treball, i va oferir les portes obertes d’Ondara davant de qualsevol cosa que necessiten.

asamblea policias locales ondara (4)asamblea policias locales ondara (3)

La Jornada va comptar amb la presència del Subdelegat del Govern en la Província d’Alacant, José Miguel Saval Pérez, el qual va departir amb els Caps Provincials temes com el treball de paisà, l’amenaça terrorista jihadista, o previsió per a l’estiu 2018 de FFCC de Seguretat de l’Estat, entre altres assumptes.

asamblea policias locales ondara (6)asamblea policias locales ondara (5)

En l’assemblea, i com és habitual en aquesta Associació, es van tractar temes d’actualitat policial, com és el cas de la ja modificada Llei de Coordinació dels Cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana. Entre les seues moltes novetats, figura la supressió dels Agents interins, circumstància que afectarà de forma molt notòria al futur de les diferents plantilles.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.