AHIR ES VA CELEBRAR LA FIRA D’ENTITATS SOLIDÀRIES I AMIGUES AL PRADO D’ONDARA

  • Es va commemorar el Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional amb la lectura d’un manifest

  • 12 entitats d’àmbit comarcal van participar en la fira

fira entitats solidaries (4)fira entitats solidaries (3)fira entitats solidaries (2) fira entitats solidaries (1)fira entitats solidaries (21)fira entitats solidaries (20)fira entitats solidaries (9)

fira entitats solidaries (14)fira entitats solidaries (5)

 

Ondara, 04.12.17. Ahir diumenge 3 de desembre, el Prado d’Ondara va acollir la celebració de la Fira d’Entitats Solidàries i Amigues; un esdeveniment d’àmbit comarcal en què van participar dotze associacions i col·lectius de la Marina Alta: ADIMA, Tapis Gata, Tapis Xàbia, Tapis Dénia, AMADEM, LUDAI, Obrint Camí, C.P.E.E. Raquel Payà, TACTE, Creu Roja Xàbia, TDAH+16 i Condenados al Bordillo.

Durant tot el matí, els expositors van donar a conèixer la important labor social, d’integració, assistència, i ensenyança, que realitzen aquestes associacions de la Marina Alta en favor de les persones amb diversitat funcional i de les seues famílies. Aquesta fira es va celebrar el 3 de desembre, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional.

fira entitats solidaries (13)

En el transcurs de la jornada, es va projectar el curtmetratge “Fugitius habituals” del C.P.E.E. Raquel Payà, (Premi Samboric-Mice 2017), i es va llegir el manifest elaborat per organització amb motiu del Dia Mundial de les Persones amb Diversitat Funcional. A més dels expositors, va haver-hi animació per als xiquets i xiquetes amb unflables i parc infantil, i la jornada va estar amenitzada amb la música de dolçaina i tabalet.

La Regidora d’Atenció Social de l’Ajuntament d’Ondara, Mª Carmen Velázquez, va agrair la presència de tots els col·lectius participants en aquesta fira, i els va expressar el seu suport i reconeixement per la seua tasca. A més, la fira va comptar amb la visita de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i membres de la corporació municipal.

fira entitats solidaries (19)fira entitats solidaries (18)fira entitats solidaries (17) fira entitats solidaries (16)fira entitats solidaries (10)fira entitats solidaries (11) fira entitats solidaries (12)fira entitats solidaries (15)fira entitats solidaries (8)fira entitats solidaries (7)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.