ONDARA LLIURA ELS PREMIS DEL SORTEIG “COMERCICLANT”

PREMIS COMERCICLANT (1) PREMIS COMERCICLANT (2)

S’han presentat 481 xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys, que han omplit el seu passaport al reciclatge amb les pistes que li’ls proporcionaven en els negocis ACO

Ondara, 27.11.17. Divendres passat es van lliurar a la Casa de Cultura d’Ondara els premis als escolars que han participat en la campanya Comerciclant, presentant els passaports al reciclatge després d’arreplegar les pistes en els negocis ACO adherits a la campanya. S’han presentat un total de 481 passaports, de xiquets i xiquetes d’entre 6 i 12 anys. Entre tots els participants es van sortejar els premis. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i el president de l’ACO, Juanjo Mahiques, van ser els encarregats de lliurar els vals amb els premis als afortunats guanyadors del sorteig: un viatge per a Helena Gómez Gavilà (6 anys); una bicicleta per a Pau Fernández Mengual (7 anys); una tablet per a Mar Mur Doménech (10 anys); material esportiu per a Álex Gil Bolufer (6 anys), Júlia Sendra Almiñana (6 anys) i Vicent Ángel Aguilar (7 anys).

“Comerciclant” ha consistit, d’una banda, en un joc sobre els secrets del reciclatge (en el que els xiquets han visitat els comerços locals per a trobar pistes sobre el reciclatge, per a omplir el passaport al reciclatge). D’altra banda, la campanya engloba el concurs “Ondara bonica i verda” (amb dos apartats; en “Recicla i inventa” s’han utilitzat materials per a reciclar i crear una escultura o un invent, i a “Ondara bonica” els xiquets han fet el seu dibuix sobre una Ondara neta, verd i bonica). A partir d’avui dilluns, una vegada es tinguen tots els dibuixos, escultures i invents, se seleccionaran els 10 millors de cada categoria i s’exposaran en aparadors de comerços d’Ondara. Se sotmetrà a votació a través del facebook d’ACO i es lliurarà un premi als 3 millors de cada categoria. Es podran visitar els dibuixos i les escultures realitzats pels escolars en els aparadors dels següents negocis ACO d’Ondara: Màxima Bikes, Másdemilviajes, Motos Mahiques, Amadeo, Upi Informàtica, Passicos, Calçats Dora, Gala’s, d’Estarca Cortines, Confortgama, Autoescola Ondara, Sports Colau, Viatjes Ondara i Ca Paquitina.

La campanya de promoció del comerç local i del foment del reciclatge, “Comerciclant”, ha sigut impulsada per la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Aquesta campanya s’està desenvolupant en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Empresaris d’Ondara (ACO), i ha implicat la participació de l’empresa municipal SINMA, del CEIP Sanchis Guarner, i d’Ecoembes. Un total de 30 comerços locals ACO han participat en la campanya Comerciclant: Màxima Bikes, Esports Colau, Masdemilviajes.es, Calçats Dora, Passicos, Ondara Òptics, Amadeo, Estarca cortines, Gala’s, Ca Paquitina, Carnisseria A. Picó, Fornés Assessors, Nina Estètica, Luansa, Mobles Escrivà, Ferreteria Lluzar, Bodegas Leopoldo, Motos Mahiques, Auto-escuela Ondara, Upi Ondara Informática, Admin. Lotería, Monverd, Dormitienda, Gaspar fotògraf, Mobles Ortolà, Bodegas Aguilar, Autoescola Bahia, Coses de casa i regals, Servicolor Ondara i Calçats Torres.

Publicado en Actualitat, AFIC.