CONCLOU LA FIRA DE NOVEMBRE D’ONDARA 2017 AMB LA DEGUSTACIÓ GASTRONÒMICA EN EL PRADO, LA XIV MATINAL MOTERA, LA CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS I EL MERCAT DE LA TERRA I ARTESANIA

degustacio gastronomica (1)autoritats en degustacio gastronomica (16)

Ahir diumenge van acudir més de 1.500 motos i 150 vehicles clàssics

Ondara, 27.11.17. Ahir es va posar el punt final a la Fira d’Ondara 2017, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, després de tres intensos caps de setmana amb distints esdeveniments firals que han atret a Ondara a milers de persones. En aquesta ocasió, aquest últim cap de setmana de novembre ha estat protagonitzat aquest diumenge per la XIV Matinal Motera (organitzada per Ondara Custom Club), la XIV Concentració de Vehicles clàssics, la Degustació Gastronòmica al Prado i la novetat del Mercat de la Terra i Artesania. A més, aquest últim cap de setmana va continuar la fira d’atraccions i la fira gastronòmica.

Per la Degustació Gastronòmica al Prado van passar ahir diumenge molts veïns d’Ondara i de la resta de la comarca, que van acudir a gaudir dels plats i tapes més saboroses dels estands participants; “Al Teu Gust-Menjar per emportar” (Ondara), Bar Plaça de Bous (Ondara); la Coqueria-Mossets Artesans (Orba), Forn del Crist (Sueca), Carnisseria Fina (Sueca), Pastisseria Victòria (Ondara) i Tast’Art (Jesús Pobre, Dénia). Van ser centenars de persones les que van provar les tapes de la degustació; a primera hora, sobretot els participants en la matinal motera per a esmorzar, i a l’hora de dinar, moltes famílies d’Ondara i de la comarca.

autoritats en degustacio gastronomica (1)autoritats en degustacio gastronomica (7) autoritats en degustacio gastronomica (8)autoritats en degustacio gastronomica (13) 

autoritats en degustacio gastronomica (9) autoritats en degustacio gastronomica (11)

L’Alcalde d’Ondara i responsable de Promoció Econòmica i Comerç, José Ramiro, i membres de la corporació municipal, van realitzar en el matí d’ahir diumenge la visita al Prado, i van agrair la seua participació als restauradors que han tingut presència en l’esdeveniment. A més, José Ramiro ha agraït a l’Ondara Custom Club l’organització de la Matinal Motera i dels concerts i actuacions que s’han oferit al llarg del cap de setmana en l’escenari muntat al costat del Prado, que han tingut una gran acollida per part del públic. Quant al Mercat de la Terra ha indicat que va ser molt profitós, “es van veure els productes artesanals i ecològics que es fan en la comarca”; i els concerts van estar molt concorreguts; a més en el del dissabte també van posar barra els Festers Soledat 2018.

La 14a edició de la Matinal Motera va tindre lloc ahir, organitzada per l’Ajuntament d’Ondara i l’Ondara Custom Club. Van acudir a la Matinal Motera més de 1.500 motos (segons ha confirmat el president de l’Ondara Custom Club, Julio Seguí), que van estar aparcades en l’avinguda Doctor Fleming i els carrers adjacents. Els moters van acudir ahir a Ondara, de forma escalonada al llarg de tot el matí, procedents de tota la Comunitat Valenciana, i inclús de fora. A més, des d’Ondara Custom Club van organitzar diversos concerts durant el dissabte i el diumenge, en l’escenari annex al Prado, que van comptar amb molta participació i que van ambientar musicalment la matinal motera, amb les actuacions de Why Not Rock, Los Rodeos i Marcos Elvis. Des de l’Ondara Custom Club han volgut agrair a tots els assistents la seua presència, així com a la corporació municipal d’Ondara per la seua col·laboració en l’organització d’aquesta concentració.

matinal motera (1)matinal motera (29) matinal motera (38)

D’altra banda, ahir es va poder contemplar també la XIV Concentració de Vehicles Clàssics, que es va desenvolupar, igual que l’any passat, a l’Avinguda d’Alacant. En aquesta concentració van participar 150 vehicles clàssics, i 40 motocicletes, provinents de tots els punts de la Comunitat.

vehcicles classics (5) vehcicles classics (9)

La novetat del cap de setmana va ser el “Mercat de la Terra i Artesania” del dissabte 25 de novembre, amb la instal·lació de les parades de productes (amb elaboració tradicional, artesanal i ecològica) dins del Prado, i amb activitats infantils i jocs al matí i a la vesprada. Dins del Mercat de la Terra també va muntar la seua taula petitòria la Junta Local d’AECC.

mercat terra (10) mercat terra (12)

A més, durant el cap de setmana va continuar la fira d’atraccions i la fira gastronòmica, en la que enguany han participat 9 negocis: Hotel Ramis; Alfatares; Cafè Sendra; El Gallego; El Euro; Tasta’m; Valero; Plaça de Bous i Taurino.

En el seu balanç de la Fira de Fires d’Ondara 2017, José Ramiro ha afirmat que ha sigut molt positiu; que estan satisfets de l’important nombre de visites que ha tingut Ondara durant el mes de novembre; i que la fira ha suposat un benefici per al municipi i per als seus comerços, bars, restaurants i establiments locals, sent un excel·lent aparador local, recalcant que els esdeveniments celebrats durant les tres setmanes han tingut molt bona resposta per part dels veïns d’Ondara i d’altres punts de la comarca. La Fira de Firas, per a l’Alcalde ha sigut molt positiva perquè “s’ha exposat a nivell de comarca una mostra del nostre comerç i de la nostra gastronomia; el que som i i el que volem ser”.

L’Alcalde ha volgut agrair tot el treball realitzat per part de totes les persones que han col·laborat en la Matinal Motera i en la Concentració de Vehicles, així com de la Policia Local, Protecció Civil, brigades municipals i resta de treballadors de l’Ajuntament d’Ondara.

*Més fotos:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1674336105919824

ONDARA, CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Comptant amb la participació de centenars de persones a Ondara durant aquest cap de setmana, la Comissió d’Igualtat d’Ondara va muntar el dissabte 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, un photocall en el Prado perquè les persones assistents als esdeveniments pogueren escriure el seu missatge contra la violència masclista i compartir les seues fotos amb ell. Junt amb la pancarta contra la violència masclista, es va col·locar el mural amb el llaç violeta amb els noms de les dones que han mort enguany 2017 per la violència masclista. La Regidora d’Igualtat, Raquel Mengual va animar a totes les persones a què escrigueren en pissarres el seu missatge contra la violència masclista, que també es va col·locar en adhesius sobre el gran llaç violeta, per a commemorar i recordar a les víctimes d’enguany amb el lema “Suma’t”.

dia contra violencia genere (2)autoritats en degustacio gastronomica (17)

El dissabte a la vesprada es va llegir a l’escenari al costat del Prado el manifest contra la violència masclista. Totes les persones que van voler van poder pujar a llegir; entre elles, van participar els membres de l’Equip de Govern d’Ondara, de la Comissió d’Igualtat i voluntaris i voluntàries.

manifest (1) manifest (2)

*Més fotos:

https://www.facebook.com/pg/laveudondara/photos/?tab=album&album_id=1674375569249211

Publicado en Actualitat, Ajuntament.