EL CONJUNT JUVENIL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, SUBCAMPIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA

JUVENILS ONDARA (2) JUVENILS ONDARA (1)

Ondara, 20.11.17. Ahir es va celebrar al Centre de Tecnificació d’Alacant el Campionat Autonòmic de Conjunts Nivell Federació Bàsic de Gimnàstica Rítmica. Per primera vegada en la història de l’Escola Municipal de Gimnàstica d’Ondara, el conjunt juvenil de les més veteranes es va proclamar subcampió autonòmic de la Comunitat Valenciana en aquest nivell. El conjunt juvenil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara (coordinada per Alicia Ivars) està integrat per Alba Fornés, Eva Signes, Sandra Gamero, Irene Estévez i Laura Ros.

El conjunt juvenil ondarenc va competir ahir diumenge 19 de novembre contra 6 conjunts de la Comunitat Valenciana, aconseguint molt bons resultats i quedant-se a molt poc de ser el campió (en la suma dels dos passes van obtindre un 19’400, on les primeres van obtenir un 20). Les integrants del conjunt estan molt satisfetes d’aquest resultat, ja que han pogut compaginar estudis i treball (tres gimnastes d’aquest conjunt són monitores de l’Escola Municipal d’Ondara).

D’altra banda, quatre gimnastes que han format part de l’Escola Municipal d’Ondara van obtindre també molt bons resultats; les cadets Paula Mengual, Blanca Tomás i Nerea Fornés van obtindre r un cinquè lloc de 13 conjunts; i la benjamí Maria Vallalta es va proclamar subcampiona d’11 conjunts.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a les gimnastes d’Ondara pels seus magnífics resultats després de l’esforç realitzat, i a les seues entrenadores.

image1image5 image6

Publicado en Actualitat, Esports.