CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – 11 NOVEMBRE 2017

BENJAMINS

EL VERGER 21 – 11 ESCOLTES ESPORTIVES ONDARA

Aquest dissabte 11 del 11, ens vam desplaçar al Verger. Aquesta vegada no vam tindre que matinar, ja que el partit era a les 12 h del migdia. No obstant, comptant que era al descobert, a aquesta hora feia un sol que badava les pedres.

Amb el calfament ja vam notar que els balons i cistelles del camp del Verger no eren com els nostres i ens costava adaptar-nos. Açò es va reflectir en el primer i segon quart on no vam anotar cap cistella, a diferencia de 9 punts que van aconseguir en l’inici els contrincants.

Va ser al tercer període on ens vam estrenar en el marcador aconseguint un parcial de 6-7 a favor nostre, però encara així ens portaven l’avantatge del principi que, a pesar de fer una segona part més igualada en quants a punts, no vam poder remuntar, quedant el marcador 21-11, amb eixa diferencia de l’inici.

ALEVÍ MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 55-56 CB JOVENTUT XÀBIA

Derrota molt dolorosa la patida per l’equip aleví masculí A en la visita del Xàbia a Ondara. L’equip començà el partit amb bona dinàmica, tant en atac com en defensa. Bon joc col·lectiu i bona defensa que permetia furtar balons i anotar, posant l’equip amb un avantatge de 20 punts. Però fou en el cinquè sext on es va veure un equip totalment diferent a la resta de partit, perdent balons en passades relativament fàcils i donant vida a l’equip rival arribant a igualar el marcador, més per demèrit nostre que mèrit de l’equip visitant. Un últim període amb la mateixa dinàmica que l’anterior va fer que finalment es perdera un partit que pareixia controlat en tot moment, però que les nostres errades ens penalitzaren molt i ens impediren endur-nos el partit.

Continuarem treballant per a pujar el nivell de joc, intentar no tindre aquests baixons de mentalitat i per recuperar anímicament l’equip per poder competir millor. Confiança plena en aquesta equip, que ja han demostrat del que són capaços i ara ens toca aprendre de les errades per no tornar a cometre-les.

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 42 – CB TEULADA 25

Aquest dissabte les alevines femenines es van enfrontar davant un equip ben format defensivament però amb algunes carències de cara al atac.

El partit va tindre un clar dominador en el marcador, ja que, les ondarenques van anar per davant en tot moment. No va ser fins el penúltim quart quan les jugadores de Teulada s’aproparen perillosament en el marcador quedant-se a només 7 punts. El nostre equip va ser més fiable al contraatac fent moltes cistelles després de recuperació defensiva. En quant a la defensa s’ha de treballar molt amb les xiquetes per tal de rebre menys punts. Al cap i la fi, continuem progressant en una lligueta a la nostra mida.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 56-43 CB MARTINEZ VALLS

L’equip infantil masculí continua en la seua línia ascendent i es va imposar al CB Martinez Valls d’Ontinyent en un partit igualat en línies generals. A pesar de la diferència física a favor dels visitants, els nostres jugadors van jugar un partit seriós on, en pràcticament cap moment, l’equip visitant va poder fer valdre aquesta superioritat baix les cistelles.

Els dos primers octaus varen ser igualtats, en diferències d’un punt en el tanteig per cada equip. A partit d’ací, els nostres vapretaren en defensa impedint que l’equip rival anotara amb fluïdesa, cosa que ens va distanciar en el marcador superant la barrera dels deu punts. Una xicoteta reacció dels visitants va fer que baixaren aquesta diferència, però els nostres deixaren clar que volien que la victòria es quedara a casa i apretaren fins el final perquè el partit no s’escapara. Aquesta victòria situa l’equip líders de la classificació a expenses del partit aplaçat del Gandia i continuant amb la dinàmica positiva de resultats.

CADET MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B 25 – 65 DENIA BASQUET 03

Esta vegada els nostres tenien davant a un rival complicadíssim, líder en solitari. Tots els jugadors eixiren amb ganes però no aconseguiren mantindre eixa actitud durant tot el partit i això marcà la diferència. A pesar del resultat, l’evolució d’aquests jugadors ha estat molt gran i poc a poc van millorant resultats i joc.

CADET MASCULÍ A

FLONUCAR CB LA VILA 55- 82 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els cadets del 2002 acabaren la primera volta de la lliga amb una valuosa victòria.

Els ondarencs dominaren el marcador en tot moment amb un gran encert en atac però els faltà intensitat en defensa per a poder marcar diferències importants en el tanteig.

Els jugadors de la Vila superaven els uns contra uns amb excessiva facilitat i anotaven amb relativa comoditat. Aquest paisatge es mantingué al llarg dels 3 primers quarts que acabaren amb un resultat de 48-56 per als nostres i amb l´incertesa de cara al quart definitiu.

En l´últim període els de la Marina Alta si que demostraren ser un equip molt intens i jugaren un bàsquet de gran qualitat amb ràpids contraatacs, gran defensa i un joc col·lectiu de molt de nivell acompanyat d´encert tan des de davall l´anella com des del triple. Tot aquest joc es reflexà al tanteig amb un extraordinari parcial de 7 -26.

Tots els jugadors aportaren en atac i destacaren els 25 punts de Jordi Ruiz, els 12 de Sergi Garcia i els 10 de Pau Castellano.

El Cadet A acaba la primera volta com a líder del grup i esperem que en la segona es mantinga el bon nivell de joc.

JUNIOR MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 59 – 69 V-74 VILLENA TALLERES PEMAUTO

Una jornada més, els nostres no aconseguiren la victòria. Esta vegada jugaven contra el Villena, un equip situat en la zona mitjana de la classificació. El partit va estar igualat en tot moment però sempre controlat pels visitants. Els locals alternaren certes arrancades on aconseguien acostar-se als rivals però en moments puntuals no aconseguien eixir de la pressió si tornaven a distanciar-se. A falta de dos minuts per a finalitzar l’encontre s’aconseguí la igualtat en el marcadors amb un 55 a 55, però amb molta mala sort, no es pogué materialitzar eixa victòria tan desitjada dels nostres a pesar d’haver fet un bon partit.

JUNIOR FEMENÍ

CB IFACH CALPE VERDE 73 – 21 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte l’equip juvenil es desplaçà fins a la localitat de Calp per a disputar el primer partit de la segon volta front al segon classificat de la competició. El partit des d’un principi es plantejava complicat degut al bon nivell mostrat per l’equip local els últims partits, no obstant les nostres no s’atemoriren e eixiren amb ganes de competir i sobretot de jugar a basquet. El partit començà molt fort amb una defensa de l’equip local molt intensa i agressiva que posa en seriosos problemes a les nostres. Durant el transcurs del partit, les nostres els costava cada vegada més anotar degut a la agressivitat mostrada defensivament per l’equip local concloent amb un resultat final de 73 – 21. Animar a les nostres jugadores per als partits vinents i que continuen treballant per a millorar i esperar resultats més positius.

Publicado en Esports.