LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS D’ONDARA INFORMA DEL CURS FAMILIAR ON LINE DE LA CONSELLERIA DE SANITAT I SALUT PÚBLICA

en familia profundizando_01

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de Drogodependències, en el seu afany de dotar a les famílies d’ eines que faciliten la seua tasca de prevenció de conductes de risc, està duent a terme el “CURS ONLINE PER A MARES I PARES: “EN FAMÍLIA, APROFUNDINT”, en col·laboració amb la Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD).

Aquest Curs Online d’aprofundiment ha estat dissenyat per a ampliar i enfortir el paper preventiu de les mares i els pares davant les diferents conductes de risc, des del convenciment que previndre en la família és quelcom natural, és a dir, és una cosa possible de realitzar dia a dia, de forma senzilla i constant des d’una edat molt primerenca.

Entre les característiques del curs s’assenyala el següent:

1. És interactiu, podem dialogar en els fòrums amb altres pares i mares, amb professionals, aportant les nostres reflexions, experiències o plantejar els nostres dubtes; també podem visualitzar vídeos, seleccionar continguts, etc.

2. És pràctic, tractant les qüestions que ens interessen de forma concreta i clara, aportant pautes i orientacions aplicades a les situacions de la vida quotidiana.

3. És auto formatiu, on el paper dels participants és clau, i ells són els que podran establir el seu ritme de participació, i podran triar els seus centres d‘interès dins dels aspectes que s’aniran tractant durant el curs.

4. Està orientat a la formació de determinats àmbits de les nostres vides, com són la família i les relacions que s’estableixen en ella, entre unes altres qüestions.

5. És d’accés lliure, ja que qualsevol mare i pare pot tenir accés a aquest curs sempre que es tingui internet.

Instruccions

CURS ONLINE PER A MARES I PARES “EN FAMILIA, aprofundint”

en familia profundizando

Des de: https://www.aulavirtualfad.org es podrà accedir al CURS ONLINE PER MARES I PARES “EN FAMÍLIA, APROFUNDINT” :

(https://www.aulavirtualfad.org/enfamilia_VALENCIA2.htm)

Les persones interessades en seguir el curs podran inscriure’s directament en el mateix seguint les instruccions, disponibles tant en castellà com en valencià.

Calendari:

Dates d’Inscripció a l’Aula Virtual: a partir del 30 de octubre de 2017.

Inici del Curs Online: 13 de novembre de 2017, a les 10:00h.

Els mòduls del Curs Online seguiran aquest itinerari:

13.11.17 1er mòdul, activació del mòdul a les 10:00 hores

20.11.17 2on mòdul, activació del mòdul a les 10:00 hores

27.11.17 3er mòdul, activació del mòdul a les 10:00 hores

04.12.17 4rt mòdul, activació del mòdul a les 10:00 hores

11.12.17 5è mòdul, activació del mòdul a les 10:00 hores

La setmana del 18 al 22 de Desembre, ambdós inclusivament, s’utilitzarà perquè els alumnes i les alumnes puguin omplir un qüestionari de satisfacció del curs. Tancament de l’Aula Virtual: 22 de desembre, a les 10:00 h.

Publicado en Ajuntament.