L’ESCOLETA INFANTIL MUNICIPAL D’ONDARA SERÀ GRATUÏTA EN EL CURS 2018-2019 PER A L’ALUMNAT DE 2 A 3 ANYS

El Conseller d’Educació, Vicent Marzà, confirma que les aules de 2 anys de l’escola infantil municipal d’Ondara tindran un cost zero per a les famílies el pròxim curs

Ondara, 09.11.17. L’Escoleta Infantil Municipal d’Ondara serà una de les escoles infantils que seran gratuïtes durant el pròxim curs 2018-2019 per a l’alumnat de 2-3 anys. Així ho ha anunciat la Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, després d’haver rebut personalment la confirmació per part del Conseller d’Educació, Vicent Marzà, de que l’Escola Infantil Municipal d’Ondara és una de les escoletes municipals, les aules de 2 anys de les quals seran gratuïtes el pròxim curs.

El Conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, va comparèixer el passat 6 de novembre en la Comissió d’Economia de Les Corts per a explicar els pressuposts del seu departament per a l’any que ve, i va anunciar que pròxim curs 2018-19 “totes les aules de dos anys de les escoletes municipals seran gratuïtes”, amb la intenció d’incrementar, curs a curs, l’alumnat matriculat en l’etapa de zero a tres anys. Segons va detallar el responsable d’Educació, mitjançant l’augment del Bono Infantil als 42 milions d’euros, s’aconseguirà que en el curs 2018-2019 totes les aules de dos anys de les 248 “escoletes” municipals siguen gratuïtes.

L’Escola Infantil Municipal d’Ondara serà una de què es beneficien d’aquesta mesura, en les seues aules de 2 anys. Es tracta d’un centre d’educació infantil municipal, gestionat per l’empresa municipal PIMON, que aquest curs compta amb 55 alumnes matriculats de 0 a 3 anys. La Regidora d’Educació, Mar Chesa, ha valorat molt positivament la mesura anunciada pel responsable autonòmic d’Educació.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.