CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA 4 NOVEMBRE 2017

ALEVÍ MASCULÍ B

EEM EL VERGER 32 – 33 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte l’equip aleví B d’Ondara es va desplaçar fins a la localitat veïna del Verger per a disputar l’últim encontre de la primera volta de la lliga. El partit començà igualat per als dos equips amb cistelles fàcils als dos costats. A partir d’aquest moment, els nostres es posaren les piles en defensa el que va provocar moltes cistelles al contraatac per als nostres i creant una avantatja en el marcador. Al últim quart es despistaren i baixaren la intensitat defensiva el que va arrimar a l’equip local al partit, no obstant els nostres aconseguiren la victòria per un sol punt en un partit molt bo i treballat per els nostres.

ALEVÍ MASCULÍ A

AYTO DE BENISSA A 60-42 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Primera derrota de l’aleví masculí A en un partit molt desencertat dels nostres en tots els aspectes. S’enfrontaven els dos equips líders invictes de la lliga i el partit fou bastant dur, com s’esperava. Els nostres eixiren dormits i sense intensitat, cosa que l’equip local aprofitava aconseguint cistelles relativament fàcils degut a la defensa poc intensa. A pesar que l’equip rival fou per davant durant tot el partit, els d’Ondara entraren a l’últim quart només 8 punts per davall, però en aquest quart, el desencert de tot el partit continuà per a l’equip visitant i algunes cistelles del Benissa va fer que s’ampliés la diferència fins els marcador final. L’aspecte positiu és que jugant un mal partit es va estar prop en el marcador fins quasi el final del mateix, la qual cosa ha de motivar els nostres i ser conscients i creure que es pot traure un resultat positiu a la tornada, ja que la diferència entre ambdós equips no és la que reflexa el marcador.

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES PEDREGUER 45-5 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El partit que ens va enfrontar amb el Pedreguer va tindre la lectura de sempre, un gran dominador en el camp en tots els sentits que va ser el Pedreguer aleví. L’equip d’Ondara no va saber reaccionar en cap moment davant d’unes jugadores amb molta seguretat davant l’atac i molta fermesa en defensa. Al començament de la segona part de l’encontre ja ens havien tancat l’acta amb una diferència de 40 punts. Partit per reflexionar i canviar la filosofia davant equips tant potents com aquest, encara que davant aquestos rivals l’equip es fa més i més fort ja que no tenen res a veure amb els altres rivals de la lliga.

INFANTIL MASCULÍ

CB JOVENTUT XÀBIA 53-70 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Gran partit el realitzat per l’equip infantil masculí a Xàbia. El partit es presentava difícil degut que el rival no havia perdut cap encontre i que en el partit de Lliga Valenciana disputat fa un mes l’equip va perdre clarament davant el mateix rival. El partit durant el primer quart va estar igualat, però en el segon, l’equip local espentà i es distancià en el marcador. Fou en el quart on els nostres aconseguiren empatar l’encontre i una vegada posats per dalt al marcador, els nostres anaven poc a poc augmentant la distància i controlant el partit, anul·lant l’equip rival i aprofitant molt bé tots els atacs i amb una gran defensa. Molt bon partit on es va veure la notable progressió que va adquirint l’equip i que de segur que reforça molt de cara als propers partits de lliga.

INFANTIL FEMENÍ

CB PEGO 36- 47 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Divendres de vesprada ens vam desplaçar a Pego per enfrontar-mos contra un equip molt rocós com el Pego. Tota la primera part del encontre va ser molt igualada guanyant un quart cadascú dels equips. No va ser fins la segon a part del encontre on les ondarenques van tindre més encert en el contraatac i van tindre una diferència de més de 25 punts. En l’últim quart es vam relaxar i a punt van estar les pegolines de igualar l’encontre quedant-se a 11 punts de diferència, resultat que al cap i la fi seria el definitiu. Bona progressió de les infantils que son segones en la lliga.

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 51- SEGUROS MERIDIANO FLBA 49

Gran victòria la que aconseguiren els cadets front al Lucentum d´Alacant que arribava a Ondara com a líders invictes del grup.

Els nostres jugadors volien demostrar-se a ells mateixos que poden competir i guanyar a grans equips i ho aconseguiren.

Els 2 equips demostraren una gran intensitat defensiva i el marcador fou molt ajustat en tot moment com demostren els parcials de cada quart: 13-12, 15-14, 15-15, 8-8.

Els alacantins intentaren frenar el joc interior dels de la Marina amb defenses de 2×1 i fins i tot 3×1 contra Jordi Ruiz però els nostres jugaren amb molta intel·ligència per moure el baló fins trobar als jugadors lliures i tirar en posicions molt clares.

El Lucentum s´escapà al tercer quart amb 6 punts de diferència (33-39) però els nostre no baixaren mai els braços i un canvi en la defensa ajudà a remuntar el tanteig. Fins l´última jugada no es pogué decidir el guanyador, on una gran defensa dels ondarencs no permeté l´última cistella del Lucentum i la victòria es quedà a casa.

Enhorabona a l´equip cadet que passen a ser primers de grup. Lideratge que hauran de defendre el proper cap de setmana en la seva visita a la Vila Joiosa.

CADET MASCULÍ B

CB Pego 31 – 56 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA B

A pesar de ser sols 6 jugadors, els nostres lluitaren un encontre on sabien que amb ganes podrien guanyar-lo. Degut al físic dels ondarencs el partit no es plantejà massa complicat ja que cada atac oferia un rebot ofensiu que en moltes ocasions acabà en cistella. Els nostres feren una bona defensa i treballaren molt bé el moviment del baló en atac. Excel·lent partit dels ondarencs que sumen una nova victòria.

JUNIOR FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 31 – 57 CB PEDREGUER

El passat dijous el nostre equip juvenil va jugar un partit aplaçat en el pavelló municipal contra el sempre dur rival, Pedreguer. El partit va començar amb un tanteig molt igualat per els dos equips amb un marcador relativament baix de 7-10 per a l’equip visitant. Va ser el segon quart on es va crear la màxima avantatja degut a la defensa en zona que planteja l’equip visitant el qual degut al baix encert de cara a cistella de les d’Ondara s’allunyaren en el marcador. La segona part estigué altra vegada igualada amb bones circulacions de baló per a trencar la defensa plantejada per l’equip rival, però no fou suficient per aconseguir la remuntada arribant al marcador final de 31-57.

JUNIOR MASCULÍ

CB DENIA 86 – 59 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Interessant partit el del nostre junior esta setmana. Va ser un dels derbis de la lliga i els nostres, en algunes baixes, van anar decidits i motivats a jugar en el camp del rival. En l’inici del partit els nostres començaren amb moltes ganes i no deceberen als aficionats que vingueren al partit amb un resultat al descans de 43 a 36. El tercer quart va ser el decisiu per a que l’equip local es desmarcara aconseguint fer-nos un parcial de quart de 24 a 11. Així i tot, continuarem lluitant cada baló de joc a pesar de les nombroses errades en els passes que crearen major diferència en el resultat final del partit.

Publicado en Esports.