L’EQUIP BENJAMÍ DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, SUBCAMPIÓ AUTONÒMIC EN ONE WALL

L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara va participar en la fase final dels XXXVI JECV One Wall parelles amb els equips benjamí, aleví B i cadet A

Ondara, 06.11.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, entrenada per Juanma Garrido i Néstor Portes, va participar ahir en la fase final autonòmica dels XXXVI JECV One Wall parelles que es va celebrar al pavelló de Tavernes Blanques (València).

Tres equips de l’Escola d’Ondara van aconseguir classificar-se per a disputar aquesta fase final; el benjamí (integrat per Arnau Mas, Dani Serra i José Miguel Sastre); l’aleví B (format per José Mengual i Andreu Mullor) i el cadet A (integrat per Raül Blasco i Adrià Duro).

cadetesalevins

Després de disputar-se la primera fase, l’equip benjamí d’Ondara va aconseguir ser primer de grup, guanyant totes les partides, i va passar a jugar la final autonòmica, que va estar molt igualada. De fet, va haver-hi un triple empat en la primera posició (entre Oliva, Ondara i Meliana A), que va haver de decidir-se per punts, i quedant finalment l’equip benjamí d’Ondara subcampió autonòmic en la modalitat one wall parelles. Els equips aleví B i cadet A, malgrat haver realitzat molt bones partides, no van poder arribar a la final.

benjamins podium 2

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a tots els pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara que van participar ahir en la fase autonòmica d’one wall, així com als seus entrenadors, Juanma Garrido i Néstor Portes.

Pòdium Autonòmic dels XXXVI JECV One Wall parelles:

-Categoria benjamí:

1º – Oliva

2º – Ondara

3º – Meliana A

4º – Meliana D

-Categoria aleví:

1º – Massamagrell A

2º – Algímia

3º – Orba

4º – Massamagrell B

-Categoria infantil

1º – Montserrat A

2º – Beniarbeig-El Verger A

3º – Massamagrell A

4º – Massamagrell B

-Categoria cadet:

1º – Bellreguard A

2º – Tavernes Blanques B

3º – Tavernes Blanques A

4º – Albuixec

Publicado en Actualitat, Esports.