ELS XIQUETS I XIQUETES D’ONDARA VAN GAUDIR DE LA FESTA HALLOWEEN CELEBRADA AL PRADO

 halloween ondara 2017 (3)  halloween ondara 2017 (5)

400 xiquets i xiquetes van participar en el Passatge organitzat per la Regidoria de Cultura

Ondara, 02.11.17. Per segon any consecutiu, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara va celebrar el passat 31 d’octubre la Festa Halloween, que va comptar amb una altíssima participació dels xiquets i xiquetes d’Ondara, els que van acudir disfressats terroríficament a l’esdeveniment. La festa va començar amb l’actuació del grup teatral Monippopins al Prado, que va oferir una actuació molt participativa amb balls, coreografies i jocs.

halloween ondara 2017 (8)halloween ondara 2017 (4)halloween ondara 2017 (2)halloween ondara 2017 (1)

A continuació, van accedir per grups (alguns en companyia dels seus familiars) al passatge amb què la Regidoria de Cultura, dirigida per Raquel Mengual, havia ambientat l’interior del Prado. En aquesta ocasió, la proposta va ser diferent, més suau, pensada per als més menuts, tipus gimcana laberíntica, amb l’objectiu que tots els participants gaudiren i s’ho passaren molt bé. Prop de 400 xiquets i xiquetes van participar en el passatge. La iniciativa estava dirigida a tots els públics i els més menuts van eixir encantats. A més, els xiquets i xiquetes van rebre llepolies al més pur estil “truc o tracte” de Halloween. També els van oferir un berenar patrocinat per l’AMPA del CEIP Sanchis Guarner.

halloween ondara 2017 (6) halloween ondara 2017 (7)

Des de la Regidoria de Cultura, Raquel Mengual ha donat les gràcies a tots els participants, i especialment a les persones que van col·laborar i van ajudar a posar en marxa aquesta festa per al gaudi dels xiquets i xiquetes d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Cultura.