CRÒNICA ESCOLA MUNICIPAL BÀSQUET ONDARA 21 OCTUBRE

basquet 21 oc (2) basquet 21 oc (1)

 

ALEVÍ MASCULÍ B

CD PAIDOS DÉNIA 62 – 32 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

El passat dissabte els nostres jugadors visitaren el pavelló de Dénia per a disputar el partit front el Paidos. El partit va començar amb un marcador prou equilibrat amb cistelles continuades per part dels dos equips. No obstant, conforme avançà el partit els nostres baixaren la intensitat defensiva provocant cistelles fàcils per a l’equip local arribant a un marcador final de 62-32. Donar ànims als joves jugadors i que continuen en els entrenaments aprenent per a poc a poc anar millorant!

ALEVÍ FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 20-34 CB PEGO

Primer partit de les nostres alevines en casa front l’aleví femení de Pego on les pegolines van demostrar més bon joc degut a la seua veterania. El partit va començar molt igualat en els primers quarts degut a una defensa dels dos conjunts. No va ser fins la segona part de l’encontre on les pegolines van desplegar tot el seu potencial en atac fent un parcial de 0-10.

Al cap i la fi, les nostres jugadores van quedar contentes malgrat el resultat perquè tot i ser el primer partit de la temporada van aplicar tot el que s’ha après durant els entrenaments.

INFANTIL MASCULÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 16-56 UPB GANDIA A

Primera derrota de la temporada per a l’infantil masculí d’Ondara davant l’equip del Gandia A, que conta els seus partits com a victòries. Partit complicat el que s’esperava per al de la Marina, ja que possiblement els de Gandia siguin els candidats a acabar en primera posició la lliga. Un conjunt gandià que es presentava amb només huit jugadors, però físicament molt grans i amb una talla imponent. A pesar de que la primera cistella fou per als locals, l’equip visitant va dominar el partit des del minut 1, basant el seu joc en ràpids contraatacs pel seu domini en el rebot i amb les nombroses pèrdues de baló dels d’Ondara que fera que anotaren cistelles a vegades excessivament fàcils, fet que va propiciar que al quart quart tancaren acta.

INFANTIL FEMENÍ

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 31- CB OLIVA

Dissabte de matí les infantils ondarenques van demostrar no tindre cap de por davant l’equip capdavanter de la lliga amb un partit quasi agònic que no es va decidir fins els últims segons.

El partit va començar amb un avantatge mínim de les ondarenques que va durar ben poc perquè la igualtat en tots els quarts va ser la tònica del partit. Una gran defensa dels dos conjunts va fer possible un marcador tant baix. En quant a l’atac les ondarenques no van saber aprofitar els tirs lliures amb només un 20% de efectivitat. Arribant a l’últim minut el marcador era d’empat a 31 però dues jugades de les d’Oliva i una falta personal van trencar el marcador. Al cap i la fi, el joc desplegat va ser prou bo però l’ansietat dels últims segons ens va guanyar la partida.

CADET MASCULÍ A

C.B IFACH CALPE 54- ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 43

L´equip de la generació del 2002 començà la temporada regular en Nivell 2 amb una derrota en la seva visita a Calp.

Els d´Ondara no començaren gens concentrats fallant molts tirs i els calpins corregueren molt bé al contraatac per posar un parcial de 10-1. Al començament del segon quart passà exactament el mateix. Despistes dels ondarencs en defensa que permeteren que els de Calp arribaren al descans amb un marcador de 34-19.

En la segona part canvià el paisatge, els nostres ajustaren una defensa zonal que posà en molts problemes als rivals que deixaren d´anotar i fins i tot permeté que els d´Ondara es posaren a 5 punts en l´últim quart.

El partit es pogué guanyar però la falta d´encert dels nostres jugadors (16 tirs lliures fallats i 2/21 en triples) els condemnà a la primera derrota de la temporada.

CADET MASCULÍ A

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 79 – SERVIGROUP BENIDORM 43

Després de la derrota del dia anterior, els cadets volien donar una millor imatge el diumenge pel matí i ho aconseguiren.

Des del primer quart aconseguiren atacar amb ràpids contraatacs i marcant les diferències en el joc interior gràcies a l´encert de Jordi Ruiz.

Els ondarencs pogueren desplegar la seva millor versió en atac, movent el baló amb bon criteri i penetrant amb molta qualitat. I en defensa on alternaren defenses pressionant individuals amb altres zonals per tot el camp.

Cal destacar la gran intensitat de tot l´equip i de Sergi Garcia en especial. Si aquest grup aconsegueix millorar el seu tir exterior de segur que podrà donar-nos moltes alegries.

CADET MASCULÍ B

ESCOLES ESPORTIVES ONDARA 5 – 45 CADETE MASCULINO C.B.OLIVA

Difícil encontre el dels nostres que no aconseguí aproximar-se al rival en nivell de joc en cap moment del partit. El nerviosisme i l’acumulació d’errades i males defenses provocà que als nostres els tancaren l’acta en l’inici del tercer quart. L’Oliva, un equip físic, treballava molt bé les defenses i aconseguia excel·lents contraatacs que els nostres no aconseguien parar des de l’inici i això feia que acabaren en cistella totes les entrades del rival. Seguir treballant i millorant amb il·lusió és el que ha de fer este equip de primer any que encara li queden molts encontres que podrà competir.

JUNIOR MASCULÍ

CB IFACH CALPE 51 – 33 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

En esta segona jornada el junior no va poder aconseguir la victòria front a un Calp invicte a pesar de les nombroses baixes que tingueren en l’inici del partit. Els nostres van pecar de falta d’iniciativa i motivació i començaren l’encontre errant les cistelles i amb una defensa pèssima. A pesar d’això seguiren prop en el marcador amb un resultat al final del primer quart de 18 a 11. Quan començà la segona part s’aconseguí certa aproximació en el resultat però de seguida els locals apretaren fins al descans on el resultat es quedà en 44-18. El tercer quart no va ser gens encertat per al nostre equip que no despertà fins a l’últim quart aconseguint guanyar-lo per 7 a 15. Finalment el resultat va ser 51 a 33 i esperem que tinguen més sort la propera jornada.

Publicado en Esports.