ONDARA, SEU DEL II CIRCUIT DE LLARGUES LA BOLATA EL 19 DE NOVEMBRE

 

 

La partida formarà part de la programació del segon cap de setmana firal

Ondara, 24.10.17. Ondara serà, per segon any consecutiu, una de les seus del II Cicuit de Llargues La Bolata; el circuit autonòmic en què participen els millors jugadors professionals de la modalitat de “llargues”. Les partides de llargues a Ondara, dins del II Circuit de Llargues La Bolata, estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara i del CPV Ondara. L’Ajuntament d’Ondara ha signat el conveni de col·laboració amb la Federació de Pilota Valenciana, que ha sigut subscrit per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; i Vicent Molines, membre de la Junta Directiva de Fedpival, en presència de la Regidora d’Esports, Mar Chesa, qui ha expressat la seua satisfacció pel fet de que Ondara es convertisca novament en una de les seus d’aquesta modalitat de l’esport autòcton.

conveni llargues la bolata (2)

Gràcies a aquest conveni, aquesta festa de la pilota valenciana es traslladarà a la localitat d’Ondara precisament durant la Fira de Novembre, dotant d’un atractiu contingut esportiu a la programació del segon cap de setmana de fira. Les partides de llargues a Ondara es disputaran el diumenge 19 de novembre. En concret, es jugaran en el carrer Llibertat (carrer “Plorons”), on es disputaran tres partides; dos al matí, a les 10 i a les 12 hores, i una a les 15:00 hores.

El II Cicuit de Llargues La Bolata compta amb premis de 300 euros a repartir en cada partida (a 15 euros per joc) i espectaculars premis per al campió i subcampió del circuit, que es repartiran una quantia total de 3.000 euros (de forma fixa 1000 euros el campió i 500 el subcampió, la resta es repartirà segons tanteig).

De la mateixa manera que l’any passat, la competició comptarà amb sis equips, que són els d’Agost, Benidorm, El Campello, Parcent, Sella i Més Pilota-Pelayo. A més, també es conservarà el format de competició: una fase regular de cinc jornades, de les que es classificaran els quatre millors i creuaran en semifinals, atenent a l’orde de classificació.

Aquest campionat se celebra per seus, i jugaran tots contra tots en 5 pobles diferents: Relleu, Callosa d’en Sarrià, Alfara del Patriarca, Ondara i Xaló, on es disputaran les jornades de fase regular. La final, que anirà acompanyada d’una partida d’exhibició juvenil amb els millors especialistes d’aquesta edat, es reserva per al dia 17 de desembre al municipi d’Orba.

Publicado en Actualitat, Esports.