EL VI GRAN FONS d’ONDARA SE CELEBRARÀ EL DIUMENGE 12 DE NOVEMBRE

El Club d’Atletisme d’Ondara i la Regidoria d’Esports presenten la sisena edició de la prova, que passarà per quatre municipis i tindrà 15 quilòmetres

Ondara, 24.10.17. Ondara acollirà el diumenge 12 de novembre la celebració de la consolidada carrera de mitja distància VI Gran Fons d’Ondara. Amb 15 quilòmetres de distància, tindrà eixida i meta al costat del Prado d’Ondara, organitzada pel Club d’Atletisme d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara.

La prova passa per quatre termes municipals: Ondara, Beniarbeig, Sanet i Negrals i Benidoleig. La presentació d’aquesta carrera s’ha realitzat aquest matí amb la presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; la Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa; i els representants del Club d’Atletisme d’Ondara, Pep Giner i Paco Giner.

presentacio gran fons

La carrera coincidirà amb la celebració del primer cap de setmana de la Fira d’Ondara 2017, sent els esdeveniments destacats del diumenge 12 de novembre la “III Fira Marina Alta en els 5 Sentits. l’aroma, els nostres vins”; la Fira d’Atraccions i la Fira Gastronòmica, per la qual cosa la celebració del Gran Fons dota d’un esdeveniment esportiu de primer orde al primer cap de setmana de fira.

La Regidora d’Esports, Mar Chesa, ha expressat el suport del seu departament a aquesta iniciativa. Així mateix, ha agraït la iniciativa del Club d’Atletisme d’Ondara a l’hora d’impulsar aquesta carrera, i ha destacat la col·laboració de la Policia Local, Protecció Civil, Ondara Custom Club i de Màxima Bikes. A més, ha volgut agrair la col·laboració i el suport dels municipis de Beniarbeig, Sanet i Negrals, i Benidoleig, per on es desenvolupa la prova.

La cursa es pot dividir en tres parts diferenciades: des de l’eixida fins al quilòmetre 4. Comença amb un recorregut urbà de 2,5 Km per Ondara (i un primer pas per meta) fins a arribar a Beniarbeig. Es tracta d’una part ràpida i bàsicament plana. La segona part comprèn des del quilòmetre 4 fins al quilòmetre 7; des de Beniarbeig fins a Sanet i Negrals. És una part més exigent. El recorregut és de pujada, amb un desnivell mitjà del 3%. El punt més alt de la prova es troba en el quilòmetre 6, després d’haver eixit de Beniarbeig i abans d’arribar a Sanet i Negrals. La tercera i última part de la carrera va des del quilòmetre 7 fins a la Meta (quilòmetre 15). Després d’abandonar Sanet i Negrals, comença la part ràpida de la carrera; un recorregut de progressiva i suau baixada fins a arribar a la meta a Ondara. El recorregut passarà per Pamis i després s’arribarà a Ondara pel carril bici del poliesportiu, fins entrar al poble i arribar a la meta, ubicada al costat del Prado. L’eixida serà a les 10 hores a l’Avinguda General Bosch (al costat de la plaça de Bous).

Les inscripcions per a la carrera es poden realitzar a través de la web www.somesport.com. L’import de la inscripció és de 9 euros. El termini d’inscripció ja està obert i finalitza el 10 de novembre. La carrera tindrà trofeus en les categories Sub-23, Senior, Veterans A, Veterans B, Veterans C i membres del Club d’Atletisme d’Ondara o de l’Ondara Tri-esport. L’edat mínima per a participar és de 18 anys. L’arreplega de dorsals es podrà efectuar el dissabte 11 de novembre en la botiga Llença Esports (Avinguda Ronda Muralles, 1. Dénia) de 17 a 20 hores, o el mateix dia de la carrera, de 8:30 a 9:30 hores en la línia d’eixida.

gran fons

Publicado en Actualitat, Esports.