LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INFORMA SOBRE LA CAMPANYA DE REGULARITZACIÓ D’ANIMALS POTENCIALMENT PERILLOSOS

Des de la Unitat de Medi Ambient de la Policia Local d’Ondara s’informa que en els propers dies va a iniciar-se una campanya per procedir a la regularització de tots aquells animals considerats com potencialment perillosos (majoritàriament gossos).

La tinença d’aquests animals, per les seues característiques físiques, està condicionada a l’obtenció de la preceptiva llicència municipal, d’acord amb el que disposa el Decret 145/2000, de 26 de setembre del Govern Valencià, pel qual es regula, en la Comunitat Valenciana, la tinença d’animals potencialment perillosos.

Així, totes les veïnes i veïns que siguen posseïdors d’algun animal d’aquest tipus, hauran de personar-se a les dependències de la Policia Local d’Ondara per tal que se’ls facilite la informació dels requisits i la documentació necessària per obtindre l’esmentada llicència municipal.

Per la millora de la convivència ciutadana. Es prega la seua col·laboració.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.