L’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA AL XIé TRIATLÓ DE XÀBIA 2017

IMG-20170924-WA0019 IMG-20170924-WA0041

 

**Crònica enviada per l’Ondara Tri-Esport**

L’ONDARA TRI-ESPORT PARTICIPA AL XIé TRIATLÓ DE XÀBIA 2017

El passat 24 de setembre l’Ondara Tri-Esport va participar al XIé Triatló de Xàbia. L’esdeveniment, organitzat pel C.A Llebeig amb la col·laboració de Gurugú i Xabia’s-bikers, va ser seu de l’última prova de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017, per la qual cosa es va poder gaudir de la competició d’alt nivell amb triatletes èlit nacionals i internacionals amb vora 700 triatletes inscrits. Així mateix, E. Aguayo del Club Moncada Avant (actual subcampió del Iron Man de Lanzarote), V. Benages del C.T. Huracán Cultbikes i Diego Robles també del Moncada Avant, tots tres fent podi respectivament. En fémines destacar a Claudia Montagut del C.E.A. Bétera, Cristina Roselló del Laboratorios i Sandra Piera també del Bétera, totes tres completant el podi femení respectivament. Una amalgama de triatletes de prestigi que feren del triatló de Xàbia com un esdeveniment consolidat en el terreny nacional i dins de la Comunitat Valenciana.

La prova, que va començar a les 8 del matí amb un minut de silenci en memòria d’Edu Monfort i la resta de companys víctimes de tràfic el passat mes de maig, acollia dos modalitats. La distància Olímpica amb 1500 metres de natació, 36 km bicicleta i 10 km carrera a peu; i la distància Sprint amb 750 metres de natació, 18km en bicicleta i, finalment, 5 km de carrera a peu.

Pel que a la participació del Club de l’Ondara Tri-Esport van ser Jorge Llàcer, Sergio Torres i Toni Domènech a l’Olímpic Lliga de Clubs Caixa Popular, fent una actuació més que destacable, amb 1h 57minuts (27na posició), 1h 58 minuts (33na posició i 4t veterà 1) i 2 h 4 minuts (91na posició). També es va disputar en una segona eixida l’Olímpic Open de caràcter popular on van participar Juan Àngel Carrió amb 2 hores 20 minuts i Francisco Vives. Destacar la participació i debut en distància Olímpica de Pilar Pérez en la secció femenina del club Ondara Tri-Esport amb 2 hores 58 minuts.

Respecte a l’Sprint van participar Òscar Fornés amb una 1h 7 minuts (posició 14na), seguit d’Iñaki Català (82é) amb una 1h 17 minuts, Pau Gasquet amb 1h 22.

En definitiva, un esdeveniment de caire esportiu, on el triatló, que acull tres disciplines esportives, cobra cada vegada més protagonisme a la comarca i al nostre territori. D’aquesta manera, el Club Ondara Tri-Esport que durant aquest estiu ha participat en distints triatlons com ara la prova de la Copa Espanya de Mitja Distància al triatló de València, el consolidat Triatló d’Antella, Triatló d’Anna, Triatló de Burriana, Triatló de València també Copa d’Espanya en modalitat Olímpica, al Degà de la Comunitat Valenciana el Triatló d’Oliva No Drafting i ara el de Xàbia. Es consolida així el club ondarenc de triatló com una referència a la Comarca de La Marina Alta i dins del panorama autonòmic en el Triatló.

**Crònica enviada per l’Ondara Tri-Esport**

Publicado en Actualitat, Associacions.