EL FESTIVAL JAZZ ONDARA 2017 ES CONSOLIDA AMB L’ÈXIT DE LA SEUA TERCERA EDICIÓ, CELEBRADA EL PASSAT CAP DE SETMANA

 

Durant tres dies el jazz ha sigut el protagonista de les vetlades a Ondara, en aquest festival organitzat per la Regidoria de Cultura d’Ondara i el Col·lectiu Jazzdara Marina Alta

Ondara, 29.08.17. El III Ondara Jazz Festival 2017 va culminar diumenge passat 27 d’agost, amb un gran èxit d’assistència i de participació de públic, després de tres intenses vetlades (25, 26 i 27 d’agost) en les que la música de Jazz ha protagonitzat la programació ondarenca. El tercer Ondara Jazz Festival 2017, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara i el Col·lectiu Jazzdara Marina Alta, s’ha consolidat com una activitat cultural i musical que ha comptat amb gent de totes les edats, sent una proposta que ha tingut una magnífica resposta per part del públic d’Ondara i de la Marina Alta, així com també forà, sent moltes les persones d’altres nacionalitats les que han assistit a les sessions.

bmd

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha volgut agrair al Col·lectiu Jazzdara i especialment a Albert Llobell l’organització del festival, destacant l’èxit d’aquesta tercera edició i la gran acollida que ha tingut durant les tres sessions celebrades a la Casa de Cultura i a la Plaça Major d’Ondara (amb entrada lliure i gratuïta).

El programa del III Festival de Jazz d’Ondara va començar el divendres 25 d’agost a la Casa de Cultura, amb un concert didàctic a càrrec del Col·lectiu Jazzdara, en el que es van abordar aspectes sobre el jazz, sobre la seua forma, les seues estructures, estils, ritmes, peculiaritats dels instruments, com ha anat evolucionant, etc. L’objectiu de la proposta era que el públic es vaja interessant i aprenent sobre els diferents estils de música.

concert didactic (1)concert didactic (5)

El dissabte 26 d’agost, l’activitat es va fer a la Plaça Major, on la Regidoria de Cultura va disposar taules i cadires per als assistents, i els Festers de la Soledat 2018 van oferir servei de barra amb beguda i menjar, igual que el diumenge. El dissabte el públic va poder presenciar dos magnífics concerts; en primer lloc va actuar Joan Saldaña Quintet presentant el seu primer disc, “Despertant”, i posteriorment va ser el torn de Sexpeare Jazz-Funk; que va oferir un jazz funk molt amè.

jazz dissabte (3) jazz dissabte (4)

jazz dissabte (1) jazz dissabte (2)

El diumenge 27 d’agost, la Plaça Major va acollir la culminació del festival a càrrec de The Swing Machine, amb una espectacular nit de swing per a escoltar i també ballar. El concert va comptar amb aficionats al swing, i ballarins i ballarines de l’escola de ball Spirit of St. Louis la Marina, així com de públic en general, de totes les edats, que va acudir a passar-se’l d’allò més bé i gaudir de l’ambient i d’unes actuacions molt pròximes al públic.

jazz diumenge (6) jazz diumenge (9)

La responsable de Cultura, Raquel Mengual, ha expressat la seua satisfacció per les magnífiques actuacions que van tindre lloc i per l’excel·lent resposta del públic, que anima a l’organització a mantindre aquest festival en el temps amb una periodicitat anual.

Publicado en Actualitat, Cultura.