LA NOVA TEMPORADA DE CURSOS A LA PISCINA MUNICIPAL I A LES PISTES DE PÀDEL D’ONDARA COMENÇARÀ EL 15 DE SETEMBRE

La Piscina Municipal d’Ondara romandrà tancada per manteniment de l’1 al 14 de setembre

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOndara_piscina

Ondara, 28.08.17. La Piscina Municipal d’Ondara romandrà tancada per labors de manteniment de l’1 al 14 de setembre. L’objectiu és posar a punt les instal·lacions de cara a l’inici de la nova temporada 2017-2018. Els diferents cursos que s’oferiran tant a la piscina com a les pistes de pàdel començaran a partir del dia 15 de setembre, segons ha informat Francesc Giner, Regidor delegat de PIMON (l’empresa municipal que gestiona aquestes instal·lacions esportives). Cal matisar que si bé la piscina no s’utilitzarà durant eixos dies, l’oficina de la piscina romandrà oberta per a poder formalitzar les inscripcions.

L’Ajuntament d’Ondara oferirà aquesta nova temporada opcions esportives i saludables per a tots els públics i totes les edats a la piscina coberta i a les pistes de pàdel, que han ampliat la seua oferta de serveis. La modificació de l’ordenança de preus de la piscina coberta, pistes de pàdel i sala de fitness, ha permès ampliar les modalitats, possibilitats i formats d’utilització dels diferents serveis oferits en aquestes instal·lacions esportives municipals.

Els usuaris tenen un ampli ventall de possibilitats on triar, tant en el cas de la piscina coberta (cursos per a totes les edats i nivells, bany lliure, aquagym, cursos per a embarassades, natació correctiva…) com de les pistes de pàdel annexes (amb la novetat de l’escola de pàdel; les classes de pàdel particulars, o el lloguer de pistes).

En el cas de la piscina coberta, els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys poden assistir al curs de matronatació (en dos nivells, bebès amb els seus pares o mares, i xiquets un poc més majors que entren sols); i des dels 3 i fins als 15 anys, s’ofereixen cursos de natació de diferents nivells, tant entre setmana com en cap de setmana, amb diverses possibilitats d’horaris.

Quant als adults, poden triar entre els cursos d’iniciació o perfeccionament, i de natació correctiva (per a persones que pateixen alguna patologia o han sigut operades), en horaris tant de matí com de vesprada. A més a més, en el cas de la natació correctiva, també s’ofereix als usuaris sessions individualitzades i exclusives. D’altra banda, l’aquagym que es practica a la piscina coberta d’Ondara va dirigit a totes les edats i compta amb una varietat d’horaris per a triar entre matí, vesprada i nit. En aquest cas, les persones poden assistir estant inscrites en el curs, o poden optar per entrar a una sessió d’aquagym.

A la piscina municipal d’Ondara també s’ofereixen classes específiques per a embarassades. Com a novetat, s’ha reduït el preu mensual, i s’ha introduït una proposta de cost trimestral de l’activitat de natació per a embarassades.

Per a aquesta temporada 2017-2018 també s’han creat els nous abonaments trimestrals de bany lliure perquè l’usuari puga acudir a nadar a la piscina quan vullga (fins ara només existia l’abonament anual).

Una altra de les novetats són les classes individuals de natació (s’amplien els serveis, en oferir als usuaris diverses possibilitats de contractació: 1 sessió, 5 sessions o 10 sessions).

NOUS CURSOS DE PÀDEL AMB MONITOR PER A TOTES LES EDATS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Entre les novetats 2017-2018 a les instal·lacions gestionades per PIMON també destaquen els cursos de pàdel. A fi de potenciar aquestes pistes esportives exteriors, s’inclou per a aquesta temporada una nova activitat mensual d’escola de pàdel amb monitor, amb classes mensuals tant per a xiquets com per a adults, en diferents nivells. A més, també s’ofereix la possibilitat de rebre classes individuals de pàdel.

Les classes de la nova temporada en les seues diferents modalitats començaran a partir del 15 de setembre de 2017. Les persones interessades a obtindre més informació o inscriure’s en les diferents opcions que ofereixen la piscina coberta i les pistes de pàdel d’Ondara, poden acudir a Piscina Municipal, ubicada a la partida Xebics, o cridar per telèfon al 966477029 o al 678478279.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.