ONDARA INSTAL·LARÀ 60 PAPERERES PER A LA RECOLLIDA SELECTIVA EN DEPENDÈNCIES MUNICIPALS

papereres recollida selectiva (1)papereres recollida selectiva (2)

A l’agost s’estan col·locant a la piscina i al pavelló, i a partir de setembre s’instal·laran a la resta de dependències municipals

Ondara, 18.08.17. Amb la finalitat de conscienciar a la ciutadania de la importància del reciclatge i afavorir aquestes bones pràctiques en les diferents instal·lacions municipals d’Ondara, l’Ajuntament d’Ondara, a través de l’empresa municipal SINMA (encarregada del servei d’arreplegada de residus) ha sol·licitat a Ecoembes un lot de papereres de recollida selectiva, gràcies a l’adhesió de l’Ajuntament d’Ondara al Conveni Marc entre Ecoembes i la Generalitat Valenciana.

En total, segons ha informat el Regidor delegat de SINMA, Francesc Giner, el nombre d’unitats sol·licitades és de 30 papereres blaves (per a la recollida selectiva de paper i cartó) i 30 papereres grogues (envasos lleugers). Els espais públics on s’ubicaran aquests nous equipaments del foment del reciclatge són l’Ajuntament, la Casa de Cultura, el Centre Social, l’Auditori, l’Aulari de Música, el Poliesportiu, el Pavelló i la Piscina Municipal.

Les primeres unitats s’estan col·locant a les instal·lacions esportives de la piscina i el pavelló municipal, donada la gran afluència estival. A partir del pròxim mes de setembre, es procedirà a dotar amb aquestes papereres de recollida selectiva a la resta d’instal·lacions municipals, a fi de facilitar a la ciutadania espais i equipaments on poder reciclar a Ondara. Segons ha recalcat Francesc Giner, “des de SINMA es treballa per a facilitar a la ciutadania espais i equipaments on poder reciclar, amb l’objectiu final d’incrementar l’eficàcia en la recollida selectiva en el municipi d’Ondara”.

Des de SINMA es continua treballant per tal de facilitar a la ciutadania i al xicotet comerç la pràctica del reciclatge. En els pròxims mesos, es ficaran en marxa des de l’empresa municipal noves accions vinculades amb la recollida selectiva, i continuaran realitzant-se activitats d’educació ambiental, tal i com ha vingut realitzant des de principis de 2017.

papereres recollida selectiva (3)papereres recollida selectiva (4)

papereres recollida selectiva (5)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.