L’AJUNTAMENT D’ONDARA SOTERRA CABLEJAT A LA ZONA DEL PRADO

L’Ajuntament d’Ondara, per mitjà de les regidories d’Urbanisme i Via Pública, ha gestionat el soterrament d’un cablejat de Telefònica que encara estava penjat per dalt a la zona del Prado i que no permetia utilitzar l’illa de contenidors alli instal·lada en la seua totalitat des de fa 7 anys, ja que aquest cablejat no deixava treballar els camions amb grua que s’encarreguen d’arreplegar el paper, cartró, els envasos de plàstic i metà·lics i el vidre. Des de ja mateix els veïns i veïnes d’Ondara ja poden utilitzar-se tots aquests contenidors.

La gestió de llevar el cablejat i passar-lo per baix de terra ha sigut realitzada per Telefònica, mentre que el cost de l’obra pública per a soterrar els cables (fer la rasa, col·locar un tub per a passar els cables, fixar-lo i tapar) ha sigut assumit per l’Ajuntament d’Ondara.

Des de l’alcaldia «es valora molt positivament les gestions i el treball realitzat ja que són aquestes xicotetes coses les que marquen la diferència dia a dia. Els veïns i veïnes no hauran de desplaçar-se més del necessari per a reciclar. A més a més, també és una forma de lliurar la façana del Prado d’elements que distorsionen la imatge de l’edifici i de tota la zona»

Des de les regidories d’Urbanisme i Via Pública es comunica que s’està fent una revisió de totes les incidències en les avaries de les diferents illes de contenidors repartides per tot el poble i que estan pendents de reparar.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.