A PARTIR DEL 21 D’AGOST ESTÀ OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA TRENTENA DE CURSOS QUE OFERTA ONDARA PER A L’ANUALITAT 2017-2018

  • Les novetats són els cursos de mindfulnes, lightroom i photsoshop; i en llengües, la iniciació a l’alemany, el curs avançat de llengua dels signes, el nivell elemental d’anglès

  • El procés de matrícula romandrà obert del 21 d’agost al 22 de setembre

triptico-A4-2017-2018(B)-001 triptico-A4-2017-2018(B)-002

Ondara, 18.08.17. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha donat a conèixer la nova oferta de cursos projectats per l’Ajuntament per a l’anualitat 2017-2018, el termini d’inscripció dels quals estarà obert del 21 d’agost al 22 de setembre a la Casa de Cultura. Es tracta d’una trentena de cursos de molt variada temàtica. Començaran a l’octubre, i estan organitzats per les Regidories de Cultura i Esports de l’Ajuntament d’Ondara. Raquel Mengual ha destacat les principals novetats d’enguany; es tracta dels nous cursos de mindfulnes, lightroom i photsoshop; i en llengües, la iniciació a l’alemany, el curs avançat de llengua dels signes, i el nivell elemental d’anglès. En aquesta edició, es consolida el curs de dansa del ventre que va començar l’any passat, i es dóna continuïtat al curs de llengua dels signes iniciat fa un any, amb una versió d’iniciació i una avançada.

Quant a la temàtica de balls, enguany s’ofereixen tres grups de dansa popular: per a xiquets de 6 a 11 anys (gratuït), per a principiants (a partir de 12 anys) i per a iniciats; un grup de danses del món; sevillanes (nivell iniciació i Nivell Avançat), dansa del ventre, zumba (en horaris de matí i vesprada), i dos nivells (I i II) de salsa i batxata.

Pel que fa a “Estar en forma”, els interessats podran apuntar-se en cursos d’hata-ioga, tai-chí, gimnàstica de manteniment, pilates-fitness (dos grups, en horaris de matí i vesprada), pilates, pilates de recuperació, i la novetat de mindfulnes.

En l’apartat de llengües, s’impartiran tres nivells d’anglès; elemental (novetat), B1 i B2; dos nivells de valencià (mitjà i superior), iniciació a l’alemany (novetat), iniciació a la llengua dels signes, i llengua dels signes avançada (novetat).

Quant a altres matèries, s’oferiran cursos de boixets (malla, vahinica, tul, brodat i macramé); curs de lightroom i photsoshop (novetat); i fotografia digital en tres nivells (iniciació, mitjà i avançat).

Per a realitzar cadascun dels cursos, el requisit és que hi haja un mínim de 10 persones inscrites (màxim 25 persones per curs). Per a més informació sobre els cursos, el preu i els horaris, es pot acudir a la Casa de Cultura. Les inscripcions es realitzaran del 21 d’agost al 22 de setembre de 2017 a la Casa de Cultura d’Ondara. Els jóvens d’Ondara d’entre 18 i 28 anys tenen un 10% de descompte en la matrícula de qualsevol curs. La inscripció per als cursos comporta el pagament del curs, i no s’acceptarà la devolució del mateix. Els interessats hauran d’aportar per a formalitzar la inscripció fotocòpia del DNI i del número de compte.

cartel cursos 2017-2018-1-001

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2017/08/triptico-A4-2017-2018B.pdf

Publicado en Actualitat, Cultura.