PAMIS TINDRÀ NOU CLAVEGUERAM ABANS DE FINALITZAR 2017

L’Alcalde i membres de l’Equip de Govern d’Ondara visiten les obres del projecte, que dotarà a les vivendes de la pedania d’un clavegueram en condicions

obres pamis (1) obres pamis (2)

Ondara, 11.08.17.

Aquesta setmana han començat les obres de renovació del clavegueram en el nucli urbà de Pamis. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner; la Regidora d’Hisenda, Raquel López i el Regidor de Via Pública, Pere Picornell, han visitat els treballs, que està previst que s’executen abans de finalitzar 2017. Des de l’Equip de Govern d’Ondara han destacat la consecució de l’inici d’aquestes obres per part de la Diputació Provincial d’Alacant, sent un projecte en què el govern local porta dos anys tractant que siga una realitat, i satisfent així una de les demandes veïnals dels residents en Pamis des de fa anys.

L’objectiu de les obres és dotar al nucli urbà de Pamis d’unes instal·lacions de clavegueram en condicions de funcionament i explotació adequades. Les obres comportaran l’execució de nous col·lectors i els seus pous de registre associats; connexions domiciliàries de sanejament i embornals de pluvials. S’inclou en el projecte el reasfaltat de les calçades afectades per l’execució de les connexions.

Les obres estan sent executades amb la subvenció de 99.160,43 euros de la Diputació Provincial d’Alacant (el projecte s’emmarca en el Pla per a inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles de la Diputació Provincial d’Alacant). L’empresa ALEDA-YA.SL és l’encarregada de realitzar els treballs. Mentre s’efectuen les obres, es produiran desviacions de trànsit, degudament senyalitzades, amb el tancament dels carrers Pou i García Lorca. Actualment, les obres s’estan desenvolupant aquesta setmana al carrer Pou.

Les obres de clavegueram se sumen a les diferents millores que s’han realitzat a Pamis últimament. Les dites actuacions han inclòs la rehabilitació integral de l’exterior de l’edifici de les Escoles de Pamis, (pintura de tot l’immoble i de la seua tanca perimetral, així com l’arreglament i neteja de la teulada); l’execució de rastells a la zona de l’aparcament per a protecció de caiguda dels vehicles; l’execució d’un embornal lineal al carrer Pou per a l’arreplegada d’aigües pluvials; el soterrament del tram de la séquia junt a la creu per a millorar les condicions de l’espai públic; la col·locació de tres espills als carrers per a millorar la visibilitat per a la circulació rodada, o la realització de tres encreuaments per a l’aigua potable (per a evitar afeccions al nou asfaltat en el futur, atès que s’ha sol·licitat a la Diputació d’Alacant la subvenció de les obres de renovació d’aigua potable dins del Pla Provincial per a la millora d’infraestructures hidràuliques de l’exercici 2017, i que actualment es troba en fase de resolució).

obres pamis (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.