AQUESTA SETMANA COMENCEN LES OBRES DE RENOVACIÓ DEL CLAVEGUERAM DE PAMIS

obres pamis 1 obres pamis 2 obres pamis 3.

Ondara, 07.08.17. Aquesta setmana, a partir de hui dilluns 7 d’agost, començaran les obres de renovació del clavegueram en el nucli urbà de Pamis, que seran executades amb la subvenció de 99.160,43 euros de la Diputació Provincial d’Alacant. El projecte s’emmarca en el Pla per a inversions en obres i reparacions de cooperació municipal financerament sostenibles de la Diputació Provincial d’Alacant, i serà sufragat íntegrament per la Diputació. L’empresa ALEDA-YA.SL és l’encarregada de realitzar els treballs. Les obres començaran aquesta setmana, motiu pel qual, es produiran desviacions de trànsit, degudament senyalitzades, amb el tancament dels carrers Pou i García Lorca. Des de hui, en concret, estarà restringida la circulació i prohibit l’estacionament al carrer Pou, des de l’Escola fins a l’Ermita.

L’objectiu de les obres és dotar al nucli urbà de Pamis d’unes instal·lacions de clavegueram en condicions de funcionament i explotació adequades. Actualment, la zona de Pamis disposa d’una xarxa de sanejament unitària molt antiga i amb evidents problemes de disseny, que provoca problemes als operaris encarregats de la seua explotació i molèsties als veïns de Pamis. Les obres comportaran l’execució de nous col·lectors i els seus pous de registre associats; connexions domiciliàries de sanejament, i embornals de pluvials. S’inclou en el projecte la necessària repavimentació tant de calçades com de trams de vorera afectats per l’execució de les connexions.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.