LA REGIDORIA D’EDUCACIÓ D’ONDARA COL·LABORA EN L’EDICIÓ ESPECIAL 10è ANIVERSARI DEL GIRONER, LA REVISTA DE l’IES XEBIC

Ondara, 21.07.17. La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, ha col·laborat en l’edició especial del 10è aniversari de la revista de l’IES Xebic d’Ondara, “El Gironer”. Es tracta d’una edició amb què es commemoren els 10 anys de la publicació, i que consta de dos toms en cada exemplar; un amb la recopilació de les revistes impreses durant aquests anys, i un altre amb les revistes digitals.

gironer (1)

Aquest matí, s’han reunit a l’IES Xebic d’Ondara la Regidora d’Educació, Mar Chesa, i la Regidora de Cultura, Raquel Mengual, amb el nou director de l’IES Xebic, Sergi Lara, i el vicedirector, Amand Ortiz. Cal destacar que aquest projecte de publicació va ser impulsat per l’anterior directora del centre, Ester Carpi.

Aquesta edició especial 10è de la revista de l’institut “El Gironer” ha pogut ser editada gràcies a la col·laboració econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. La Regidoria d’Educació ha adquirit quatre exemplars dels volums; dos d’ells es quedaran a la Biblioteca Municipal d’Ondara a disposició dels seus usuaris, i els altres dos s’han cedit a l’IES Xebic perquè romanguen al centre educatiu. Mar Chesa ha volgut donar l’enhorabona i agrair a totes aquelles persones que han fet possible que la revista de l’institut haja sigut una realitat durant aquests deu anys.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.