ELS XIQUETS I XIQUETES DE LES ESCOLES D’ESTIU D’ONDARA APRENEN A RECICLAR

Dins de les activitats de les Escoles d’Estiu que organitza la Regidoria d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Ondara per mitjà de l’empresa municipal PIMON, s’han programat en els últims dies uns tallers d’educació ambiental.

 Aquests tallers formen part d’un programa anomenat “Reciclando con los 5 sentidos” que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació ciutadana sobre el reciclatge, la relació amb el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Aquesta iniciativa es duu a terme de manera conjunta entre la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural i els diferentes gestors autoritzats de reciclatge de residus.

 El passat 18 de Juliol es van programar activitats a l’Escola Multiesportiva, que té lloc en les instal·lacions del pavelló i la piscina municipal, i el dilluns 31 de Juliol els monitors de la campanya de conscienciació van acudir al Col.legi Sanchis Guarner, on es troben els xiquets i xiquetes que formen part de  l’Escola Educativa.

La programació d’aquesta activitat ha estat coordinada a través de l’empresa municipal SINMA, en el seu interès per dur endavant activitats d’educació i conscienciació ambiental dirigides a la ciutadania d’Ondara.

IMG-20170718-WA0005 IMG-20170801-WA0029 IMG-20170801-WA0030 IMG-20170801-WA0031

Publicado en Actualitat, Notícies.