S’AMPLIA EL TERMINI DE PAGAMENT DE LES TAXES DEL GARITOS DE SANT JAUME FINS A LA SETMANA PRÈVIA A LES FESTES POPULARS

Ondara, 03.07.17. Les Festes Populars de Sant Jaume se celebraran del 21 al 29 de juliol de 2017. Segons ha informat la Regidora de Festes i Tradicions, Mª Carmen Velázquez, s’ha ampliat el termini de pagament de les taxes per instal·lació de garitos, que es podran pagar fins a la setmana prèvia a les festes populars.

Cal recordar que tindran dos trams de pagament: 40 euros per a aquells que no tinguen aire condicionat, i 60 euros per als que disposen d’aparell d’aire condicionat. Enguany es procedirà al pagament a través del compte bancari següent: ES68 3058 2613 0127 3200 0013 (CajaMar). En cas de dubte, les persones interessades poden acudir a les oficies de l’Ajuntament d’Ondara.

El pagament de la taxa per instal·lació de garitos es podrà realitzar fins a la setmana prèvia a Sant Jaume, indicant el nom de la penya o quintada i el de la persona que realitza l’ingrés.

portada sant jaume 2017

Publicado en Actualitat, Ajuntament.