LA POLICIA LOCAL D’ONDARA REALITZARÀ CONTROLS D’ALCOHOLÈMIA AQUESTA SETMANA DEL 5 A L’11 DE JUNY

Aquesta acció s’emmarca en la Campanya DGT Juny 2017 de Vigilancia i Control de Alcoholèmia-Drogues

Ondara, 05.06.17. Dins la programació de campanyes periòdiques de Vigilància i Control que promou la Direcció General de Trànsit, en el mes de juny està programada la Campanya Especial sobre control de la taxa d’alcohol i presència de drogues en conductors.

L’alcohol en la conducció suposa un dels problemes amb més incidència en la circulació de vehicles en l’actualitat. Encara que s’ha detectat una millora en el percentatge de positius en l’últim decenni, passant del 5,1% fins el 1,6%, l’objectiu final de la DGT és eradicar totalment aquestes conductes, amb la premissa de que l’única taxa segura es 0,0%.

Des de la Policia Local d’Ondara s’informa que, en compliment del comprimís d’adhesió que es va adquirir en el seu moment per part de la Policia Local d’Ondara amb la DGT, entre els dies 5 i 11 de juny es realitzaran diversos controls preventius i aleatoris de detecció de presència d’alcohol en els conductors de vehicles de la població.

L’objectiu de l’Ajuntament d’Ondara i de la Policia Local amb aquestes campanyes és augmentar la conscienciació dels usuaris, amb l’única finalitat de millorar la seguretat vial de totes les veïnes i veïns del poble, dins el casc urbà.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.