JA ESTÀ OBERT EL PARC INFANTIL DEL CARRER DÉNIA DESPRÉS DE LES OBRES DE MILLORA

Les obres han inclòs la renovació de les superfícies i les zones de joc per a més seguretat dels usuaris

Ondara, 06.04.17. L’Ajuntament d’Ondara ha culminat les obres de millora per a dotar de més seguretat i renovar les zones de jocs del parc Montgó, ubicat al carrer Dénia, al costat del Centre de Salut. Les actuacions s’han efectuat a iniciativa de les Regidories d’Urbanisme i Via Pública de l’Ajuntament d’Ondara.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro; el Regidor d’Urbanisme, Francesc Giner; i el Regidor de Via Pública, Pere Picornell, han visitat aquest matí el parc Montgó, que ja està obert al públic completament renovat per al gaudi dels xiquets i xiquetes d’Ondara.

parc montgó (5)

Les obres es troben dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles 2016 per a zones verdes de la Diputació Provincial d’Alacant, i han tingut un pressupost de 59.580 euros (IVA inclòs) que ha sigut finançat per l’ens provincial, encarregat també de la direcció d’obra. Aquest matí s’han recepcionat els treballs, amb la presència dels tècnics de la direcció d’obra de la Diputació d’Alacant i responsables de l’empresa.

parc montgo (1)

Els treballs han consistit en la renovació tant de les superfícies com de les zones de joc del parc. Quant a superfícies, s’han habilitat dues zones de jocs infantils amb cautxú continu i s’ha donat compliment a la normativa de seguretat per a zones de jocs. En la resta de les zones d’accés, que anteriorment eren d’arena, s’ha aplicat un tractament enduridor de la superfície d’arena amb aspecte natural.

Respecte als jocs infantils, s’han eliminat alguns, altres s’han restaurat, i a més s’ha col·locat un nou joc consistent en una piràmide de cordes.

parc montgo (4)parc montgo (3)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.