L’OMA OFERIRÀ EL CONCERT D’ARANJUEZ AMB LA INTERPRETACIÓ DEL GUITARRISTA MIQUEL PÉREZ PERELLÓ AQUEST DISSABTE 20 DE MAIG A L’AUDITORI D’ONDARA

L’actuació s’emmarca en els concerts programats amb motiu de la gravació del CD amb aquesta obra

Ondara, 17.05.17. Els amants de la música podran gaudir aquest dissabte 20 de maig a l’Auditori Municipal d’Ondara d’una de les obres més famoses del repertori per a guitarra i orquestra: el Concert d’Aranjuez. Es tracta de l’Homenatge a Joaquín Rodrigo emmarcat en la programació de l’OMA (Orquestra de la Marina Alta) del projecte de gravació del CD d’aquesta obra, amb el guitarrista solista dianense Miquel Pérez Perelló. L’actuació ha sigut presentada aquest matí a la Casa de Cultura d’Ondara per la Regidora de Cultura, Raquel Mengual; el director de l’OMA, Francesc Estèvez, i el guitarrista Miquel Pérez Perelló.

El Concert d’Aranjuez interpretat per l’OMA, amb Miquel Pérez a la guitarra, tindrà lloc aquest dissabte 20 de maig a les 20 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara, amb entrada gratuïta. Una oportunitat única per a poder presenciar aquest espectacular concert amb una interpretació que ha sigut arreplegada en un CD, que eixirà pròximament, segons ha avançat el director de l’OMA, Francesc Estèvez, qui ha expressat que estan molt satisfets amb el resultat final del conegut Concert d’Aranjuez. La posada en escena serà espectacular, amb una trentena de músics de l’OMA, entre els quals es troben dues músiques d’Ondara: Paula Ortolà i Lourdes Gavilà.

El guitarrista solista, Miquel Pérez Perelló (Dénia), ha agraït a l’Ajuntament d’Ondara la programació del concert, i a Francesc Estèvez per poder gravar el CD amb el Concert d’Aranjuez, atès que és l’aspiració d’un guitarrista, en tractar-se d’una obra que combina dificultat tècnica amb coneixement per part del gran públic. Ha qualificat l’experiència de gravació com molt enriquidora, i ha aprofitat per a convidar el públic a presenciar el concert d’una obra tan emotiva i que agrada tant a tot el món, no sols als melòmans.

La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, ha expressat la satisfacció de poder comptar amb l’Orquestra de la Marina Alta per a aquest esdeveniment musical a l’Auditori Municipal d’Ondara, i ha reiterat el suport del seu departament a aquesta iniciativa, aprofitant per a convidar a tota la ciutadania a assistir i gaudir d’aquest concert de gran qualitat a càrrec de músics de reconeguda trajectòria.

CARTEL CONCIERTO DE ARANJUEZ 1

Publicado en Actualitat, Cultura.