TORNA EL CAMPUS BÀSQUET ONDARA AMB LA SEUA IV EDICIÓ DEL 26 DE JUNY A L’1 DE JULIOL

cartell campus 17

Les inscripcions es poden realitzar fins al 4 de juny en l’àrea d’esports

Ondara, 08.05.17. Un any més torna el IV Campus Bàsquet Ondara, que tindrà lloc la setmana del 26 de juny a l’1 de juliol a les instal·lacions del pavelló municipal d’Ondara en horari de 9 a 20 hores. Un campus dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys (categories benjamí, aleví, infantil i cadet de la pròxima temporada). El programa del campus suposa una oportunitat única perquè els xiquets i xiquetes interessats a practicar el bàsquet puguen adquirir nous coneixements i consolidar els que ja tenen, amb un treball més personalitzat que els permeta aconseguir una millora en poc de temps. Durant aquesta setmana no faltaran activitats recreatives, aquàtiques, o xerrades, entre altres activitats. Els campus està organitzat conjuntament des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, PIMON i el Club de Bàsquet Ondara baix la direcció i coordinació de Mateu Vives.

Aquest IV Campus de Bàsquet d’Ondara està considerat un campus de tecnificació d’alt nivell per a tots aquells amants de l’esport de la cistella, ja consolidat i amb una molt bona acollida en la nostra comarca. Es caracteritza per un treball específic a nivell tècnic i tàctic dut a terme pels entrenadors locals de les Escoles Esportives d’Ondara i membres del club de bàsquet i per entrenadors superiors o seleccionadors de la FBCV que ens visiten com a convidats anys rere any. Al llarg de les diferents edicions han passat convidats com: Ferran Pizcueta (entrenador superior, entrenador de la cantera del València Basket), Pablo Pérez (seleccionador Cadet Femení de la Comunitat Valenciana), Óscar Retortillo (seleccionador autonòmic aleví), David Avaria (entrenador que ha passat per Equips com Joves Almàssera, València Basket), Josefa Costa (entrenadora de la selecció Infantil de la Comunitat Valenciana), Jaume Tormo (seleccionador Infantil Femení de la Comunitat Valenciana) i Víctor Rubio (actualment entrenador del UPB Gandia Bàsquet lliga EBA). Enguany, com a novetat, el Campus Bàsquet Ondara contarà amb la visita d’entrenadors i formadors de l’Acadèmia Victor Claver que vindran cada mati a treballar de manera conjunta amb els nostres entrenadors i jugadors.

Les diferents categories i grups de treball contaran amb una atenció molt més personal i amb diferents treballs adaptats al seu ritme i habilitats. El campus té com a finalitat reforçar i millorar tots aquells aspectes treballats durant la temporada, per tal que l’esportista continue creixent.

El Campus de Bàsquet d’Ondara té un preu de 150 euros per a membres de les Escoles Esportives Municipals o empadronats a Ondara i aquells participants en la III edició. El preu inclou l’esmorzar, dinar, berenar i hidratació, així com una bossa esportiva, dos equipatges d’entrenament, dues samarretes tècniques i un baló de bàsquet. Per a més informació es pot acudir a l’oficia d’esports municipal, ubicada al pavelló, o bé posant-se en contacte a través : campusbasquetondara@gmail.com o esports@ondara.org .

cartell campus 17 - copia

Per a més informació:

www.facebook.com/campusbasquetondara

https://clubbasquetondara.wixsite.com/campus

Més informació sobre l’Acadèmia Victor Claver en https://victorclaver.com/academia/

Publicado en Actualitat, Esports.