VALENTES I POSITIVES OFEREIXEN UNA REPRESENTACIÓ A ONDARA A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER

  valentes i positiives (3) valentes i positiives (4)

400 persones van assistir al teatre la recaptació del qual, 2000 euros, es destinarà a la lluita contra el càncer

Ondara, 02.05.17. Divendres passat 28 d’abril, el grup teatral “Valentes i positives” de Pedreguer va representar a l’Auditori Municipal d’Ondara dos divertits sainets; “Classes de ballet” i “Clíniques d’arreglo”, amb una finalitat solidària, atès que els beneficis es destinaran a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Van aconseguir un ple total, ja que es van vendre totes les localitats, i van assistir 400 persones a aquesta actuació, que va comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara. 

Amb la venda de les 400 entrades es va aconseguir recaptar 2.000 euros que es destinaran a la lluita contra aquesta malaltia, a través de l’associació provincial d’Alacant de l’AECC.

valentes i positiives (7)valentes i positiives (6)

Des del grup “Valentes i positives” de Pedreguer van lliurar un obsequi a la directora de les obres, Paqui Garcia, que és precisament veïna d’Ondara, després d’actuar en la seua localitat.

Després de l’acte, la Junta Local d’Ondara de l’AECC va agrair la seua contribució lliurant un detall a totes les integrants de “Valentes i positives”, i a la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, la qual per la seua banda va voler donar les gràcies a totes les participants i als assistents a aquesta obra de caràcter benèfic que va ser molt aplaudida pel públic.

valentes i positiives (5) valentes i positiives (2)valentes i positiives (1)

Publicado en Actualitat, Cultura.