MIG CENTENAR DE XIQUETES I XIQUETS D’ONDARA REBEN EL SEU PREMI COM A PRIMERS LECTORS

  • La Regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Municipal, va lliurar ahir un llibre als xiquets i xiquetes que compleixen 6 anys, en commemoració pel Dia del Llibre

  • Posteriorment es van premiar les persones més lectores de la Biblioteca Municipal en categories infantil-juvenil i adults

Ondara 27.04.17. La commemoració del Mes Llibre d’Ondara, organitzada per la Regidoria de Cultura, va comptar ahir dimecres amb una activitat per als xiquets i xiquetes que es va celebrar a la Plaça Major i que va comptar amb una alta participació: el lliurament dels Premis als Primers Lectors i posterior actuació de Monipopins i Cia. Posteriorment va tindre lloc a la Casa de Cultura el lliurament de premis a les persones més lectores de la Biblioteca de la present temporada.

La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, la Regidora d’Educació, Mar Chesa, i la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, van donar la benvinguda a tots els xiquets i xiquetes i les seues famílies, i els van explicar el funcionament de la Biblioteca Municipal, que està a disposició de la ciutadania perquè utilitzen els serveis que ofereixen, com el carnet de lector gratuït, el préstec de llibres o de materials audiovisuals, entre altres. A continuació, van lliurar com a obsequi un llibre a tots els xiquets i xiquetes d’Ondara que compleixen sis anys enguany 2017. Mig centenar de xiquets i xiquetes van acudir ahir, acompanyats dels seus familiars, per a rebre el seu regal, consistent en un llibre, per a iniciar-se en el món de la lectura. A continuació, es va celebrar un espectacle d’animació en la Plaça Major, que va anar a càrrec de la companyia Monippopins i Cia, amb la seua obra “La punta de roca”. La Regidora de Cultura, Raquel Mengual, ha aprofitat per a animar als xiquets i xiquetes a què continuen llegint, i als pares i mares “a què continuen fomentant entre els seus fills i filles el plaer de la lectura”.

primers lectorsprimers lectors espectacle primers lectors 2

Posteriorment, la Regidoria de Cultura d’Ondara va atorgar a la Casa de Cultura els Premis a les persones més lectores de la Biblioteca Municipal “Enric Valor” de la temporada 2016-2017, veïns i veïnes d’Ondara. Amb aquesta iniciativa, que va estar dividida en dues categories (jóvens i adults), es pretenia felicitar aquelles persones que han resultat més actives en matèria de lectura, i fomentar la lectura entre la població. L’acte va ser presentat per la Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, i per la bibliotecària d’Ondara, Amparo Martí, les quals van felicitar les persones usuàries de la biblioteca pel seu hàbit lector.

Els premiats i premiades en l’apartat infantil-juvenil (menors de 16 anys) van ser Aina Vizuete, Carme Mas, Ana Navarro i Albert Erwin Mindrescu, que van rebre un diploma i un obsequi. En la categoria d’adults, les persones premiades com més lectores de la Biblioteca d’Ondara van ser Adela Vives, Natalia Mallol, Salvador Estarca, José Matías Escoto i Paquita Poquet. Des de la Regidoria de Cultura se’ls va obsequiar amb diploma i llibres.

mes lectors premis mes lectors actuacio musical premis mes lectors presentacio

A continuació va tindre lloc l’actuació de diversos grups de l’Escola de Música Gonzalo Ortolà d’Ondara. L’ensemble de clarinets amb el professor Vicent Vives i els alumnes Llum Martí, Lluna García, Ingrid Moncho, Joan Soler, Hugo Marí, Teresa Server, Laura Ortolà i Ainhoa Gregori. L’ensemble de saxos amb el professor David Canet, i els alumnes Andrea Mayans, Àlex Mut, Àngela Fornés, Yves Gregori i Mª José Aranda al piano. I amb piano, Joan Soler i Lluna García. La Regidora de Cultura d’Ondara, Raquel Mengual, els ha felicitat a tots per la seua actuació.

Publicado en Actualitat, Cultura.