ÚLTIMS DIES PER A LES REPARACIONS GRATUÏTES D’ANTENISTES A ONDARA PER LES INTERFERÈNCIES EN TDT DESPRÉS DE LA INSTAL·LACIÓ DE TELEFONIA 4G

Ondara, 25.04.17. Des de l’Ajuntament d’Ondara es recorda a la ciutadania que en el termini de 15 dies finalitzarà el servei de reparacions gratuïtes d’antenistes, per les interferències a nivell nacional en el TDT, ocasionades per l’inici de la prestació, en el municipi d’Ondara, del servei de telefonia mòbil de 4a Generació (4G en la banda de 800 Mhz).

Aquest servei pot produir afectacions en la recepció de televisió digital terrestre (TDT). Per a solucionar aquestes afectacions i garantir que la posada en servei de les estacions base de telefonia mòbil no afecte la TDT, l’entitat LLEGA800 du a terme les actuacions tècniques necessàries en les instal·lacions de recepció dels usuaris de TDT. Aquestes actuacions són de caràcter gratuït per als ciutadans afectats.

D’acord amb l’Orde Ministerial que regula aquest procés, el termini per a sol·licitar les actuacions en cas d’afectació per part dels usuaris de TDT, és de sis mesos des de la data de posada en servei de les estacions de telefonia mòbil. D’ací a 15 dies (a comptar d’ahir 24 d’abril) finalitzarà definitivament el termini per a sol·licitar les actuacions gratuïtes, per part dels usuaris de la TDT, per les possibles afectacions ocasionades pels nodes 4G en la banda 800 MHz.

Aquells veïns d’Ondara que vullguen posar-se en contacte amb LLEGA800 poden cridar al telèfon gratuït 900 833 999.

llega800

Publicado en Actualitat, Ajuntament.