EL CENTRE COMERCIAL PORTAL DE LA MARINA I L’AJUNTAMENT D’ONDARA POSEN EN MARXA EL PROJECTE ‘WONDERFUL’ DE SUPORT A LA INNOVACIÓ

wonderful ondara (2)

Els projectes per a la iniciativa es podran presentar en dues categories: “La teua ciutat” i “El teu centre comercial” fins al 4 de juny a través del portal www.proyectowonderful.es

Ondara, 20.04.17. El Regidor de Promoció Econòmica i de Modernització de l’Ajuntament d’Ondara, José Ramiro; el gerent del Centre Comercial Portal de la Marina, Carlos Fita, i el director del projecte Wonderful, Manuel de Carlos, van presentar ahir a la Casa de Cultura d’Ondara la posada en marxa en la regió del Projecte Wonderful; una iniciativa que té com a finalitat el suport a la Innovació com a principi essencial del desenvolupament d’empreses innovadores.

Wonderful és una iniciativa de responsabilitat social corporativa de «LAR España», propietària d’actius immobiliaris, que es desenvoluparà simultàniament a les províncies d’Albacete, Alacant, Barcelona, Lleó, Lugo, Pontevedra, Biscaia i València. En el cas de València i Alacant, l’impulsor d’aquesta iniciativa per a ambdós províncies és el Centre Comercial Portal de la Marina, ubicat a Ondara, el qual, junt amb l’Ajuntament d’Ondara i altres entitats i institucions locals, col·laboren per a l’ajuda i foment a la Innovació.

El projecte fomenta l’esperit emprenedor entre aquelles persones que tinguen una visió de futur encaminada a llançar el seu propi negoci i que tinguen per a això projectes innovadors en l’àmbit de les dues categories del Projecte Wonderful: Solucions Innovadores per a centres comercials i botigues; i Solucions Innovadores que milloren la qualitat de vida del ciutadà respecte a la seua ciutat. Els participants poden ser des d’emprenedors amb un projecte de negoci, fins a empreses consolidades que estan innovant en els seus processos de negoci.

El Regidor de Promoció Econòmica i de Modernització, José Ramiro, va indicar en la presentació que des de l’Ajuntament d’Ondara es valora positivament aquest projecte, perquè permet “plasmar en idees concretes i en el producte final la iniciativa dels nostres emprenedors i empreses consolidades”. Segons va ressaltar, “com a Ajuntament, considerem molt encertat tot allò que permeta facilitar la vida diària als nostres veïns”, afirmant que “segur que en la nostra comarca i en la regió hi haurà projectes fantàstics que es puguen presentar a Wonderful”. José Ramiro va aprofitar per a agrair a LAR i al Centre Comercial Portal de la Marina que compten amb l’Ajuntament d’Ondara per a impulsar aquesta proposta. Cal indicar que l’Ajuntament d’Ondara col·labora en la promoció del projecte i participa com a jurat dins de la categoria “La teua ciutat”.

El gerent del Centre Comercial Portal de la Marina, Carlos Fita, va manifestar que per a ells, formant part del grup LAR, “és un orgull formar part del projecte Wonderful, de responsabilitat social corporativa, que és un dels pilars de la nostra raó de ser”, i va aprofitar per a animar als emprenedors i empreses a què presenten els seus projectes.

Segons va concretar el director del projecte Wonderful, Manuel de Carlos, la iniciativa consisteix a premiar la innovació i l’emprenedoria a través de dues categories de premis. D’una banda, “Categoria El teu Centre Comercial” en què es premiarà als projectes de negoci o empreses més innovadores que solucionen o milloren la relació del client amb el seu centre comercial o botigues. I, en segon lloc, “Categoria La teua Ciutat” per als projectes de negoci o empreses que innoven amb solucions que milloren la relació dels ciutadans amb la seua ciutat. Els guanyadors aconseguiran un conjunt de premis orientats a ajudar-los a posar en marxa el seu negoci, amb accés a finançament bancari, a inversió privada, possibilitats d’implantació de les seues solucions en el seu target o ajudes de software, programació, suport tècnic o mentoring i assessorament, entre altres. A més a més, els guanyadors de cada regió en la categoria “El teu Centre Comercial”, participaran en el Wonderful Summit presentant els seus projectes de negoci en la primera trobada nacional d’Innovació en Centres Comercials i Retail que se celebrarà al mes de juliol de 2017 a Madrid.

Des d’ara i fins al 4 de juny, els emprenedors o empreses podran participar en cadascuna de les seus del Concurs, presentant els seus projectes de negoci a través del portal www.proyectowonderful.es. A mitjan juny es donaran a conèixer els premiats del Centre Comercial Portal de la Marina d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.