TOTS ELS EQUIPS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA, CLASSIFICATS PER A LES FINALS PROVINCIALS DE RASPALL

Ondara, amb cinc equips, és l’escola de la Marina Alta que té major representació

Ondara, 18.04.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, els mestres de la qual són Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, és l’escola de la comarca que més equips ha aconseguit classificar per a la segona fase provincial dels XXXV JECV de raspall.

Després d’acabar la primera fase dels “XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de raspall, en la província d’Alacant els 40 equips que disputaran la segona fase jugaran les seues partides del provincial el cap de setmana del 29 i 30 d’abril. La comarca més representada en aquesta segona fase provincial serà la Marina Alta, amb nou escoles (Ondara, Pedreguer, Orba, Beniarbeig-El Verger, Murla, Benissa, Laguar, Xàbia i Dénia) i 20 equips.

Tots els equips integrants de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara han aconseguit classificar-se; així, Ondara comptarà amb 5 equips en la segona fase provincial de raspall: benjamí, aleví, infantil, cadet A i cadet B.

L’equip Benjamí d’Ondara està integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre. L’equip Infantil, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro. L’equip Aleví està format per Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitar, Quico Roselló i Luca Mahiques. L’equip Cadet A, integrat per Miguel Angel Cabanes, Javi González i Iván Fornés. I l’equip Cadet B, format per Raül Blasco, Josep Sapena i Marc Estellés. Tots ells passaran a disputar la segona fase provincial de raspall, el cap de setmana després de Sant Vicent.

La Regidora d’Esports d’Ondara, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara pels seus excel·lents resultats en la modalitat de raspall durant tota al temporada, i els ha desitjat als seus integrants molta sort en la fase provincial.

Publicado en Actualitat, Esports.