EL CADET MASCULÍ DE LES ESCOLES ESPORTIVES D´ONDARA PARTICIPA EN EL TORNEIG VALÈNCIA CUP DISPUTAT A GANDIA

El torneig es va disputar del dijous 13 al diumenge 16 d’abril i en ell van participar 44 equips de totes les categories, des del banjamí fins al junior, provinents de la Comunitat Valenciana, Illes Balears, Catalunya, Aragó, Madrid i Païs Basc. El nostre cadet formà part d´un grup de gran nivell on competí contra el Majadahonda, el València Bàsquet i el Capdepera.
El dijous 13 d’abril començà la competició davant el C.B.Majadahonda. Un conjunt amb una presència física espectacular, molt forts, ràpids i amb 4 jugadors que s´aproximaven als 2 metres. Els d’Ondara es van adonar de seguida que en aquest torneig coneixerien un bàsquet diferent al que estan acostumats i, lluny d´acovardir-se, tots van fer unes cares d’entusiasme per afrontar els reptes que els venien al damunt. Com no podia ser d´altra manera, el Majadahonda imposà la seva defensa intensa i s´emportà el partit però els ondarencs competiren en tot moment.
El segon partit era el que més il.lusió feia als cadets d’Ondara ja que s’enfrontaren al València Bàsquet. Molts d’ells esperaven aquest partit des que s’enteraren fa 15 dies que jugarien contra ells i, vertaderament, el partit no defraudà. Els ondarencs donaren la cara en cada jugada, amb una intensitat i un nivell d’il.lusió que no s’havia vist en tota la temporada. Eixiren al contraatac, completaren jugades de gran nivel i lluitaren com mai sota els taulers contra jugadors molt més alts que ells.
El València Bàsquet guanyà l’encontre però la sensació dels d’Ondara va ser d’eufòria i orgull al finalitzar el partit per la gran imatge que havien donat i perquè havien jugat de tu a tu contra un gran equip.
El tercer partit es jugà el dissabte 14 d’abril front al C.B Capdepera i, malgrat el cansament i les xicotetes lesions i colps que arrossegaven per la intensitat del dia anterior, els nostres guanyaren  l’equip balear i acabaren el torneig amb un gran sabor de boca.
En resum, gran experiència la viscuda pel cadet d’Ondara i moltes coses apreses en aquest torneig. La principal, han conegut el bàsquet de primer nivell i els ha encantat. Ara, a continuar treballant cada entrenament per apropar-se cada vegada més a eixe nivell.

BASQUET 4 BASQUET 3 BASQUET 2 BASQUET 1

Publicado en Esports.