RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL CAP DE SETMANA 8-9 D’ABRIL DE 2017

La jornada prèvia a la parada per les festes de Pasqua va ser intensa al Poliesportiu Vicent Zaragoza. Fins a 5 partits es van jugar durant el matí. A les 10:00 van jugar el Prebenjamí A1 contra el Gata i, aquesta vegada, l’equip ondarenc no va poder superar els visitants. Al mateix temps, el Benjamí A va jugar un partit molt disputat amb el Benidorm, un partit que va finalitzar amb empat. Ja a les 11, el Prebenjamí A2 i el Benjamí C es van enfrontar als corresponents equips de Dénia, on van tenir una derrota i una victòria respectivament. Ja per acabar, l’Aleví a les 12:00 va jugar el seu partit contra el Dénia on va aconseguir emportar-se els 3 punts. Fins ací els partits jugats a casa nostra, ja que el partit de l’Infantil B, que s’havia de jugar per la vesprada, no es va jugar per absència de l’equip d’Alacant, per tant els 3 punts quedaren a casa.
Ja fora de casa, el Benjamí B va recollir una clara victòria davant el Calp i els Cadets també tornaren amb els 3 punts de Benidorm. L’Infantil A va aconseguir només un empat a Pedreguer i, per acabar el matí, el Prebenjamí B a Dénia va fer front a un Dénia molt potent, però no va poder portar els punts cap a casa.
La jornada va acabar a Beniopa, on els juvenils tenien un partit fàcil i no van fallar.
DSC_2154
Publicado en Esports.