PROGRAMA D’ACTIVITATS II GEGANT A SEGÀRIA – DIUMENGE 16 D’ABRIL

Ondara viurà unes vacances de Pasqua amb activitats musicals en plena naturalesa, amb la celebració del segon festival Gegant, aquest diumenge 16 d’abril (Diumenge de Pasqua), que estarà organitzat per l’Ajuntament d’Ondara. El II Gegant a Segària (que se celebra de 10:30 a 20 hores) oferirà l’oportunitat de gaudir d’una Pasqua distinta, musical, en moviment i en la Serra de Segària. Per segon any consecutiu, les actuacions musicals es combinaran amb la naturalesa, les activitats per a xiquets, i la gastronomia de les “foodtrucks”. Es tracta d’una activitat dirigida a tots els públics per a fomentar les activitats a l’aire lliure en un entorn natural privilegiat com és Segària.

Aquest és el programa d’activitats, tallers, rutes a la Cova Fosca, horaris de les actuacions musicals (Deshora, Nudo Windsor, The Howlin´ Mojos, Son and the Holy Ghosts, Solar, Betty Fish, Garaje Florida, El día Eléctrico), i informació d’interès respecte al servei de bus, aparcament, menjar i beguda, moneda oficial, etc.:

https://laveu.ondara.org/wp-content/uploads/2017/04/ok_programa-activtats-Gegant-2017.jpg

 

ok_programa activtats Gegant 2017

I aquest és el plànol de com arribar al Gegant, aparcaments i parada d’autobús:

 

ok_planol gegant com arribar

 

 

Publicado en Actualitat, Cultura.