ELS EQUIPS BENJAMÍ, ALEVÍ I INFANTIL DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE PILOTA D’ONDARA ES CLASSIFIQUEN PER A LA FASE AUTONÒMICA D’ESCALA I CORDA

Ondara, 10.04.17. L’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, els mestres de la qual són Mateu Fornés i Félix Peñarrubia, va collir divendres passat 7 d’abril, i divendres 31 de març, molt bons resultats en la fase provincial d’Alacant dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana modalitat Escala i corda. Els equips de les categories Benjamí, Aleví i Infantil d’Ondara van aconseguir classificar-se per a la Fase Autonòmica d’Escala i corda, després de passar amb èxit aquesta primera fase provincial.

Al trinquet municipal d’Ondara es van disputar les partides del grup II de categoria Infantil, amb la participació de Pedreguer, Benissa, Ondara i Altea. L’equip Infantil d’Ondara, integrat per Andreu Mas, Josep Chesa i Adrià Duro, va aconseguir classificar-se com primer del seu grup en aquesta fase provincial i passarà a la fase autonòmica.

infantils provincial escala i corda

Mentrestant, al trinquet d’Orba es va jugar la categoria benjamí. L’equip Benjamí de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, integrat per Arnau Mas, José Mengual, Andreu Mullor, Félix Peñarrubia, Dani Serra i José Miguel Sastre, va guanyar la seua partida contra l’equip d’Orba, classificant-se per a la fase autonòmica d’Escala i corda.

benjamins provincial escala i corda

Anteriorment, divendres passat 31 de març es va disputar al Trinquet d’Orba la categoria aleví. L’equip aleví d’Ondara, integrat per Àlex Serra, Gorka Arbona, Mateu Guitar, Quico Roselló i Luca Mahiques, també s’ha classificat per a la fase autonòmica.

alevins provincial escala i corda (1)

Des de la Regidoria d’Esports d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona als jóvens pilotaris de l’Escola Municipal de Pilota d’Ondara, i als seus mestres, per aquests magnífics resultats en aquesta modalitat de l’esport autòcton. Tant la Regidora d’Esports com l’Alcalde d’Ondara, Zeus Serrano, van estar presenciant la fase disputada el divendres al trinquet d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Esports.