RESULTATS ESCOLA ESPORTIVA DE FUTBOL CAP DE SETMANA 1-2 D’ABRIL DE 2017

Aquesta setmana la jornada de futbol va començar el passat dijous a Pedreguer on es va desplaçar l’equip pre-benjamí A2, amb victòria per a Pedreguer. Ja el divendres el Benjamí C va jugar a Teulada, on tampoc van poder superar  l’equip teuladí. Ja el dissabte. també a aquest poble, els alevins ondarencs van guanyar per la mínima a un equip molt ben plantat. Un empat va aconseguir el Benjamí A a Dénia, on sempre és un camp molt complicat. També a Dénia el més menuts de l’escola van disputar un partit amistós amb els querubins deniers, ones van deixar l’ànima al terreny de joc i van ser la delícia del públic.

Al Vicent Zaragoza, la jornada va ser intensa el dissabte. Pel matí el prebenjamí B no va poder amb un benissa que ja es proclamarà campió de la competició d’Acydma, també va visitar Ondara el Calp amb dos equips: el Benjamí B va guanyar fàcilment el seu partit mentre que el prebenjamí A2 va guanyar per la mínima en un partit molt igualat.
Ja per la vesprada es van disputar 3 partits. A les 16:00 l’Infantil  A va disputar un dels seus millors partits, superant amb molta facilitat el Benidorm. A continuació el cadet va traure només un empat en un partit on no va ser capaç de finalitzar moltes oportunitats que va tenir al llarg del partit. El partit estrela es va jugar a les 20:00, on els juvenils tenien un partit molt complicat amb el Benirredrà i que encara que els ondarencs van començar amb avantatge, els de la Safor, amb una forta defensa, van saber aprofitar algunes errades dels ondarencs per guanyar el partit.

DSC_1996 DSC_2031 DSC_2118

Publicado en Esports.